Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

svojnov9:

Zeko boga mi ti se gubiš u tim tvojim pločastim bespućima…….a koji talenat,bem ti krokodila unešićkog…

Šta si mislio da si ti samo načitan[lol]

Meni se pari da si ti očitan…..[thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

zeko: ” svojnov9: ” Zeko jel’ si ti ovo našeg Oktija snerva……? ” Ma ko može njega snervat,naj jači je[thumbsup] ” ….a onda sam biće ja…,a tija sam mu mukta pomoć….[cry]

Znaš ti onu “besplatan savjet najskuplji savjet”[wink]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Evo ovu sam stavio na Virtualnoj i nije im se svidila[angry] šta vi kažete na ovu[shocked] Vjetar duva, šljive otpadaju trule šljive muve spopadaju. Krmci jedu da ne propadaju, tvoje mi se oči dopadaju . Tvoje oči ko farovi FIĆE ti si moje omiljeno biće. Sunce je raspizdilo svoje zrake, vrapci se deru ko konji, mene piči depresija, u duši mi opsesija, jebo mater ako te ne volim!

A kome se nije svidjela takva pjesma[huh]
Pozdrav svima…več sam htjela reči da kad dođu pravi i da se Octopus malo više raspriča ali izgleda da ste ga i otjerali[undecid]

[emo_cool]

Hahahaha sad znam…………..[cry][cry][cry]

zeko: ” svojnov9: ” Zeko boga mi ti se gubiš u tim tvojim pločastim bespućima…….a koji talenat,bem ti krokodila unešićkog… ” Šta si mislio da si ti samo načitan[lol] ” Meni se pari da si ti očitan…..[thumbsup]

Moraću kod tebe na repeticije,ali tek kad se dionice oporave,znači ove godine ništa[lol] [lol]

Oooooo Mateja moj naklon napokon te skoro nasamo uhvatih……

svojnov9:

zeko: ” svojnov9: ” Zeko boga mi ti se gubiš u tim tvojim pločastim bespućima…….a koji talenat,bem ti krokodila unešićkog… ” Šta si mislio da si ti samo načitan[lol] ” Meni se pari da si ti očitan…..[thumbsup]

Moraću kod tebe na repeticije,ali tek kad se dionice oporave,znači ove godine ništa[lol] [lol]

Ko će čekat 2010

OooooMateja moj naklon napokon te skoro nasamo uhvatih ……

[bye][bye][angry] [angry]

Tko može platit ono-daš nekom novce pa moliš boga da na godinu ti vrati bar 80%….[thumbsup]

svojnov9:

OooooMateja moj naklon napokon te skoro nasamo uhvatih ……

[bye][bye][angry] [angry]

[bye][bye]

Zeko idem smanjit malo minusa….

Izgleda da bi bilo bolje da ne bi došla jer sam prekinula tako veselu priču, a sad obojica pobjegla…[sad]

[emo_cool]

New Report

Close