zeko:
”
svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked] ” Haha hebenam se vidit ćemo….,mislim masažne stolice… ” Samo da nam ne uvaljaju kakve dionice[angry]
”
sve zavisi od inf.[lol] [cool]
Ako baš navaljuješ ja imam jedan provjereni……,nemoš [sealed]…..,nikako…
svojnov9:
”
zeko: ” svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” njetto: ” drchip: ” njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu ……. ” Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked] “ Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????” Sigurno će mu dati inekciju[lol] [lol] ” Ja sam čuo da u medicini to zovu klistiranje……me’se čini… ” Lako je tebi kad si načitan[lol] ” Tako ti je to kad si magistar….. ” Ma kobi na tebi reka[lol] [lol] ” ……a da vidiš kad se skinem……..[shocked]”
To prepuštam Njettu[lol] [lol]
Bože sačuvaj vidiš da on udara straga..
octopus: ” zeko: ” svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked] ” Haha hebenam se vidit ćemo….,mislim masažne stolice… ” Samo da nam ne uvaljaju kakve dionice[angry] ” sve zavisi od inf.[lol] [cool] ” Ako baš navaljuješ ja imam jedan provjereni……,nemoš [sealed]…..,nikako…
nemoj molim te!!![lol] [lol] ….ajd sve o.k.
svojnov9:
”
octopus: ” zeko: ” svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked] ” Haha hebenam se vidit ćemo….,mislim masažne stolice… ” Samo da nam ne uvaljaju kakve dionice[angry] ” sve zavisi od inf.[lol] [cool] ” Ako baš navaljuješ ja imam jedan provjereni……,nemoš [sealed]…..,nikako…
”
nemoj molim te!!![lol] [lol] ….ajd sve u. ku…
….šta ti ovo znači…..?????
Evo ovu sam stavio na Virtualnoj i nije im se svidila[angry] šta vi kažete na ovu[shocked]
Vjetar duva,
šljive otpadaju
trule šljive muve spopadaju.
Krmci jedu da ne propadaju,
tvoje mi se oči dopadaju .
Tvoje oči ko farovi FIĆE
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
jebo mater ako te ne volim!
Zeko jel’ si ti ovo našeg Oktija snerva……?
Ma ko može njega snervat,naj jači je[thumbsup]
Okti reka bi ti Doktor:”….ako te tješi ja sam na 23 300 izaša……”[embarass]
Okti reka bi ti Doktor:”….ako te tješi ja sam na 23 300 izaša……”[embarass]
Jake mu utjehe[lol] [lol]
Zeko boga mi ti se gubiš u tim tvojim pločastim bespućima…….a koji talenat,bem ti krokodila unešićkog…
Zeko boga mi ti se gubiš u tim tvojim pločastim bespućima…….a koji talenat,bem ti krokodila unešićkog…
Šta si mislio da si ti samo načitan[lol]
svojnov9:
”
Zeko jel’ si ti ovo našeg Oktija snerva……?
”
Ma ko može njega snervat,naj jači je[thumbsup]
….a onda sam biće ja…,a tija sam mu mukta pomoć….[cry]