zeko: ” svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked] ” Haha hebenam se vidit ćemo….,mislim masažne stolice…
[lol] [lol]
zeko: ” svojnov9: ” njetto: ” drchip: ” njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu ……. ” Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked] “ Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????” Sigurno će mu dati inekciju[lol] [lol] ” Ja sam čuo da u medicini to zovu klistiranje……me’se čini…
Lako je tebi kad si načitan[lol]
zeko: ” svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked] ” Haha hebenam se vidit ćemo….,mislim masažne stolice…
Samo da nam ne uvaljaju kakve dionice[angry]
svojnov9:
”
zeko: ” svojnov9: ” njetto: ” drchip: ” njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu ……. ” Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked] “ Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????” Sigurno će mu dati inekciju[lol] [lol] ” Ja sam čuo da u medicini to zovu klistiranje……me’se čini…
”
Lako je tebi kad si načitan[lol]
Tako ti je to kad si magistar…..
Okti vidim i tebi se sviđa……[proud]
šta da me interesiraju vaše stolice ??!![lol] NE – HVALA !![tongue]
svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked] ” Haha hebenam se vidit ćemo….,mislim masažne stolice… ” Samo da nam ne uvaljaju kakve dionice[angry]
sve zavisi od inf.[lol] [cool]
zeko: ” svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” njetto: ” drchip: ” njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu ……. ” Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked] “ Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????” Sigurno će mu dati inekciju[lol] [lol] ” Ja sam čuo da u medicini to zovu klistiranje……me’se čini… ” Lako je tebi kad si načitan[lol] ” Tako ti je to kad si magistar…..
Ma kobi na tebi reka[lol] [lol]
svojnov9:
”
”
Samo da nam ne uvaljaju kakve dionice[angry]
Eeeee tu bi ji dočekali na tanko,neznaju sa kakvim bi se zse barabama suočili….[angry]
svojnov9: ” Okti vidim i tebi se sviđa……[proud] ” šta da me interesiraju vaše stolice ??!![lol] NE – HVALA !![tongue]
A šta tebe krevet zanima[lol]
svojnov9:
”
zeko: ” svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” njetto: ” drchip: ” njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu ……. ” Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked] “ Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????” Sigurno će mu dati inekciju[lol] [lol] ” Ja sam čuo da u medicini to zovu klistiranje……me’se čini… ” Lako je tebi kad si načitan[lol] ” Tako ti je to kad si magistar…..
”
Ma kobi na tebi reka[lol] [lol]
……a da vidiš kad se skinem……..[shocked]
zeko: ” svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” zeko: ” svojnov9: ” njetto: ” drchip: ” njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu ……. ” Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked] “ Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????” Sigurno će mu dati inekciju[lol] [lol] ” Ja sam čuo da u medicini to zovu klistiranje……me’se čini… ” Lako je tebi kad si načitan[lol] ” Tako ti je to kad si magistar….. ” Ma kobi na tebi reka[lol] [lol] ” ……a da vidiš kad se skinem……..[shocked]
To prepuštam Njettu[lol] [lol]