njetto: ” Oćeš reć da sam i ja zločest ?!? ” A što bi ti volio da ja sad kažem… trebao bi sam znati kakav si[huh]
Ali si ti dobra…..?
Sve je stvar psihe.....
Zločesta ili dobra[lol] …ovo dvoje ne ide zajedno…
Ma Mateja nemoj mu uzet za ozbiljno sve,nije mu zamiriti,triba ga razumit nije on kriv,majka priroda je takva
[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
mateja: ” Zločesta ili dobra[lol] …ovo dvoje ne ide zajedno… ” Ma Mateja nemoj mu uzet za ozbiljno sve,nije mu zamiriti,triba ga razumit nije on kriv,majka priroda je takva [lol] [lol] [lol]
a svoje je napravila i limunada[lol]
zeko: ” mateja: ” Zločesta ili dobra[lol] …ovo dvoje ne ide zajedno… ” Ma Mateja nemoj mu uzet za ozbiljno sve,nije mu zamiriti,triba ga razumit nije on kriv,majka priroda je takva [lol] [lol] [lol] ” a svoje je napravila i limunada[lol]
[lol] [lol]
Između ostaloga[wink][wink]
drchip:
”
njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu …….
”
Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked]
Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
njetto: ” drchip: ” njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu ……. ” Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked] “ Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????
Sigurno će mu dati inekciju[lol] [lol]
Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink]
Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink]
O čemu se radi[shocked][shocked]
zeko,
svojnov9:
”
njetto: ” drchip: ” njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ciu , ciu ……. ” Biće tebi ciu, ciu, kad ti izvadin kolesterol……..[shocked] “ Eeee,ovo me baš interesira………,kako….????”
Sigurno će mu dati inekciju[lol] [lol]
Ja sam čuo da u medicini to zovu klistiranje……me’se čini…
zeko,
svojnov9:
”
”
O čemu se radi[shocked][shocked]
Haha hebenam se vidit ćemo….,mislim masažne stolice…