Laku noć Octopus, a i ostali jer i ja sutra radim tako da će bit drugo poluvrijeme bez mene[bye]
[emo_cool]
al da pjeva , pjeva ko slavuj ….uvik nas raspoloži…..
Mark ….. jesi čuo za onu seriju ” Ciu , ciu , ciu …… tup ….”
” Mark ….. jesi čuo za onu seriju ” Ciu , ciu , ciu …… tup ….”
ili ti ” Ptice umiru pjevajući …….”
drchip: ” ” Mark ….. jesi čuo za onu seriju ” Ciu , ciu , ciu …… tup ….” ” ili ti ” Ptice umiru pjevajući …….”
Da si zločest san zna, ali toliko…..[shocked][shocked][shocked]
Sve je stvar psihe.....
drchip: ” drchip: ” ” Mark ….. jesi čuo za onu seriju ” Ciu , ciu , ciu …… tup ….” ” ili ti ” Ptice umiru pjevajući …….” ” Da si zločest san zna, ali toliko…..[shocked][shocked][shocked]
Nemoj da ti ugasim neku ….. od kartica …..hmmmmm…… [lol] [lol] [lol]
njetto: ” drchip: ” drchip: ” ” Mark ….. jesi čuo za onu seriju ” Ciu , ciu , ciu …… tup ….” ” ili ti ” Ptice umiru pjevajući …….” ” Da si zločest san zna, ali toliko…..[shocked][shocked][shocked] ” Nemoj da ti ugasim neku ….. od kartica …..hmmmmm…… [lol] [lol] [lol]
Nemoj da ti popaprim lignju dok ne gledaš…..a reću te i ženi da tareš lignje svaki petak….[cool]
Sve je stvar psihe.....
I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud]
Sve je stvar psihe.....
I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud]
Ciu , ciu …….
octopus: ” njetto pozdrav ! koji ti je sa tim praznim postovima – pa imaš dobru cifru i ” To mi je limit……doktor mi sredija,….morat ću mu sutra odnit bombonjeru….[cool]
Njetto vidiš što te spopalo…izgleda da si zaboravio odnit bonbonjeru[huh]
[emo_cool]
Ja sam se već jučer čudila zašto si postao takav dužnik i da se to ne isplati…a sad zoveš u pomoč a žene te moraju spašavati[lol]
[emo_cool]
njetto: ” I ako se budeš bavija tim pizdarijama,mene će Mateja štitit,….samo da znaš, pa se ti j… …….[proud] ” Ja sam se već jučer čudila zašto si postao takav dužnik i da se to ne isplati…a sad zoveš u pomoč a žene te moraju spašavati[lol]
Meni je drago kad me ti spašavaš……..[cool]
Sve je stvar psihe.....