Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

njetto: ” mark1: ” ko se dira nema kad da svira….već samo piva…… [undecid] ” Mark prolupa si…..[shocked] ” zašto si se naša prozvan………. [cool]

Jer je istina…

[emo_cool]

Ma mene je začudilo da si ti tako neozbiljan….[wink]

Sve je stvar psihe.....

soryy ima sam takav osjećaj…..

i ja sam imala takav osječaj[lol]

[emo_cool]

mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mark1: ” njetto pošalji jedan skroz prazan……….. ” Neću dok. će se naljutit,obeća sam mu post vrtit 2 miseca…..[lol] ” Zar vrijedi toliko da si postao takav dužnik[huh]…to nisam očekivala od tebe ” E stara moja svašta ti još nećeš očekivat od mene,….[wink] ” Ja sam se nadala ipak malo boljim stvarima[rolleyes] ” Kakvim šapni mi, pretvorio sam se u uho…..[rolleyes]

Kad budeš odrastao shvatit češ ti to[wink]

[emo_cool]

mark1: ” njetto: ” mark1: ” ko se dira nema kad da svira….već samo piva…… [undecid] ” Mark prolupa si…..[shocked] ” zašto si se naša prozvan………. [cool] ” Jer je istina…

Tebe sam nešto pita prije. A sad iden leć i laku noć. Do sutra da si mi odgovorila….[yawn]

Sve je stvar psihe.....

al da pjeva , pjeva ko slavuj ….uvik nas raspoloži…..

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mark1: ” njetto pošalji jedan skroz prazan……….. ” Neću dok. će se naljutit,obeća sam mu post vrtit 2 miseca…..[lol] ” Zar vrijedi toliko da si postao takav dužnik[huh]…to nisam očekivala od tebe ” E stara moja svašta ti još nećeš očekivat od mene,….[wink] ” Ja sam se nadala ipak malo boljim stvarima[rolleyes] ” Kakvim šapni mi, pretvorio sam se u uho…..[rolleyes] ” Kad budeš odrastao shvatit češ ti to[wink]

Ma baš si neka……pa odrasti me,…please…..[kiss][kiss][kiss]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mark1: ” njetto pošalji jedan skroz prazan……….. ” Neću dok. će se naljutit,obeća sam mu post vrtit 2 miseca…..[lol] ” Zar vrijedi toliko da si postao takav dužnik[huh]…to nisam očekivala od tebe ” E stara moja svašta ti još nećeš očekivat od mene,….[wink] ” Ja sam se nadala ipak malo boljim stvarima[rolleyes] ” Kakvim šapni mi, pretvorio sam se u uho…..[rolleyes] ” Kad budeš odrastao shvatit češ ti to[wink] ” Ma baš si neka……pa odrasti me,…please…..[kiss][kiss][kiss]

Za to ipak treba vremena, ja ti ne mogu pomoč[cool]

[emo_cool]

šta …?? gotova fešta za danas ?
ili samo poluvrime?

šta …?? gotova fešta za danas ?
ili samo poluvrime?

drugo malo kasnije tko ne zaspe……..

Dečki su otišli jer dužnost zove[wink]

[emo_cool]

octopus: ” šta …?? gotova fešta za danas ? ili samo poluvrime? ” drugo malo kasnije tko ne zaspe……..

ajde onda laku noč svima !! mi koji sutra radimo – triba se odmorit!![smiley]

New Report

Close