njetto: ” mateja: ” mark1: ” je mateja u pravu si , ali ubilo me u glavu danas…….. ” Pa i sam si rekao da još nije pravo vrijeme…malo me to sječa na dionice[undecid]…avidi ko se nam je vratio[huh] ” Je sa liječenja…..[wink] ” A kakvo liječenje je to bilo da si se takobrzo vratio[shocked]
Medicinska tajna……sorry
Sve je stvar psihe.....
mark1: ” njetto pošalji jedan skroz prazan……….. ” Neću dok. će se naljutit,obeća sam mu post vrtit 2 miseca…..[lol]
Zar vrijedi toliko da si postao takav dužnik[huh]…to nisam očekivala od tebe
[emo_cool]
ko se dira nema kad da svira….već samo piva…… [undecid]
Mark prolupa si…..[shocked]
Sve je stvar psihe.....
Njetto vidiš da Mark1 kaže da se ti sam diraš[lol]
[emo_cool]
njetto: ” mark1: ” njetto pošalji jedan skroz prazan……….. ” Neću dok. će se naljutit,obeća sam mu post vrtit 2 miseca…..[lol] ” Zar vrijedi toliko da si postao takav dužnik[huh]…to nisam očekivala od tebe
E stara moja svašta ti još nećeš očekivat od mene,….[wink]
Sve je stvar psihe.....
mark1: ” ko se dira nema kad da svira….već samo piva…… [undecid] ” Njetto vidiš da Mark1 kaže da se ti sam diraš[lol]
Je točno.Imaš nešto protiv…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mark1: ” njetto pošalji jedan skroz prazan……….. ” Neću dok. će se naljutit,obeća sam mu post vrtit 2 miseca…..[lol] ” Zar vrijedi toliko da si postao takav dužnik[huh]…to nisam očekivala od tebe ” E stara moja svašta ti još nećeš očekivat od mene,….[wink]
Ja sam se nadala ipak malo boljim stvarima[rolleyes]
[emo_cool]
mateja: ” mark1: ” ko se dira nema kad da svira….već samo piva…… [undecid] ” Njetto vidiš da Mark1 kaže da se ti sam diraš[lol] ” Je točno.Imaš nešto protiv…..[cool]
Ali se ti ne voliš sama dirat ?!?….[shocked]
Sve je stvar psihe.....
mark1:
”
”
Mark prolupa si…..[shocked]
zašto si se naša prozvan……….
[cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mark1: ” njetto pošalji jedan skroz prazan……….. ” Neću dok. će se naljutit,obeća sam mu post vrtit 2 miseca…..[lol] ” Zar vrijedi toliko da si postao takav dužnik[huh]…to nisam očekivala od tebe ” E stara moja svašta ti još nećeš očekivat od mene,….[wink] ” Ja sam se nadala ipak malo boljim stvarima[rolleyes]
Kakvim šapni mi, pretvorio sam se u uho…..[rolleyes]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mark1: ” ko se dira nema kad da svira….već samo piva…… [undecid] ” Mark prolupa si…..[shocked] ” zašto si se naša prozvan………. [cool]
Nisam uopće….[yawn]
Sve je stvar psihe.....