Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

njetto pozdrav ! koji ti je sa tim praznim postovima – pa imaš dobru cifru i

To mi je limit……doktor mi sredija,….morat ću mu sutra odnit bombonjeru….[cool]

Sve je stvar psihe.....

njetto pošalji jedan skroz prazan………..

octopus: ” njetto pozdrav ! koji ti je sa tim praznim postovima – pa imaš dobru cifru i ” Pa znaš da ga brinu zvijedice…tako si povečava broj postova[lol]

još nije shvatia da nije sve u cifri[lol]

mateja: ” mark1: ” octopus: ” mark1: ” dobra večer octopus………. ” pozdrav mark !! kad čemo u ribu?? ” nije još došla u kraj…..vidiš malo sam danas pokušava pa 0…….ali kad otopli noć mijenjam za dan…. ” Onda dolazi vrijeme kad budeš još manje ovdje[sad] ” ma dobro samo vikendom me nema………ostalo vrime posvetit ću vama….

Znaš da kad tebe nema da i sa temom nije sve u redu…ili previše zezancije ili se zaboravi[huh]

[emo_cool]

octopus: ” njetto pozdrav ! koji ti je sa tim praznim postovima – pa imaš dobru cifru i ” Pa znaš da ga brinu zvijedice…tako si povečava broj postova[lol]

Opet se diraš u me….Mark reci joj onu našu poslovicu o diranju u….

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” mark1: ” je mateja u pravu si , ali ubilo me u glavu danas…….. ” Pa i sam si rekao da još nije pravo vrijeme…malo me to sječa na dionice[undecid]…avidi ko se nam je vratio[huh] ” Je sa liječenja…..[wink]

A kakvo liječenje je to bilo da si se takobrzo vratio[shocked]

[emo_cool]

mateja malo se teže probijat kroz burzu pa odnese više vrimena…..

To uspijeva sam tebi[wink]

[emo_cool]

Neću dok. će se naljutit,obeća sam mu post vrtit 2 miseca…..[lol]

Sve je stvar psihe.....

mateja:

Opet se diraš u me….Mark reci joj onu našu poslovicu o diranju u….

[smiley][smiley][smiley][smiley]

mateja: ” octopus: ” njetto pozdrav ! koji ti je sa tim praznim postovima – pa imaš dobru cifru i ” Pa znaš da ga brinu zvijedice…tako si povečava broj postova[lol] ” još nije shvatia da nije sve u cifri[lol]

Octopus dobro ti to zboriš[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

ko se dira nema kad da svira….već samo piva……
[undecid]

New Report

Close