Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” Evo več smo sami…a more, zaista vam zavidim na tome gdje živite[thumbsup] ” e …bio sam danas malo sa obale pokušava uhvatit neku ribicu , ali osim crvenila u licu i , janjetine nisam ništa drugo uhvatio[embarass]

Pa zar nije najvažniji osječaj kad si uz more i ribariš i sunce lijepo grije….možda meni to više znači kad ne volim jesti ribe…

[emo_cool]

je mateja u pravu si , ali ubilo me u glavu danas……..

drchip: ” drchip: ” Gdje je onaj limun ….. pardon njetto ….. ko će pjevat ……večeras ” Provjerio sam sad ti je “platinska kartica” aktivirana …. mislim da ti je limit 120 000 kn …… provjeri [lol] [lol] [lol] ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup] Hvala ti Dr. šta si mi to sredija,…znaš nezgodno je…[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

octopus: ” mark1: ” dobra večer octopus………. ” pozdrav mark !! kad čemo u ribu?? ” nije još došla u kraj…..vidiš malo sam danas pokušava pa 0…….ali kad otopli noć mijenjam za dan….

Onda dolazi vrijeme kad budeš još manje ovdje[sad]

[emo_cool]

hahahaha ……..evo njetta opet……njetto kako je……

je mateja u pravu si , ali ubilo me u glavu danas……..

Pa i sam si rekao da još nije pravo vrijeme…malo me to sječa na dionice[undecid]…a vidi ko se nam je vratio[huh]

[emo_cool]

Ma ovi me Dr.stalno nešto šalje ovu poruku,…a je prošvika stvarno….

Sve je stvar psihe.....

mark1:

octopus: ” mark1: ” dobra večer octopus………. ” pozdrav mark !! kad čemo u ribu?? ” nije još došla u kraj…..vidiš malo sam danas pokušava pa 0…….ali kad otopli noć mijenjam za dan….

Onda dolazi vrijeme kad budeš još manje ovdje[sad]

ma dobro samo vikendom me nema………ostalo vrime posvetit ću vama….

njetto pozdrav ! koji ti je sa tim praznim postovima – pa imaš dobru cifru i

mark1: ” je mateja u pravu si , ali ubilo me u glavu danas…….. ” Pa i sam si rekao da još nije pravo vrijeme…malo me to sječa na dionice[undecid]…avidi ko se nam je vratio[huh]

Je sa liječenja…..[wink]

Sve je stvar psihe.....

mark1:

Ma ovi me Dr.stalno nešto šalje ovu poruku,…a je prošvika stvarno….

to napominješ za onu poruku o kartici……vidjeli smo bez brige…..nemoj samo da ti kakav virus uvali

njetto pozdrav ! koji ti je sa tim praznim postovima – pa imaš dobru cifru i

Pa znaš da ga brinu zvijedice…tako si povečava broj postova[lol]

[emo_cool]

New Report

Close