Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja nakon duže vrimena pozdrav tebi………

mateja nakon duže vrimena pozdrav tebi………

Zaista se več neko vrijeme nas dvoje nismo čuli[sad] ali je zato toliko lijepše nakon nekog vremena[proud]

[emo_cool]

obaveze prevelike …znaš i sama ….a triba šta i zaradit na ovoj burzi……večeras sam ekipi na raspolaganju iza 20h do zore…….

obaveze prevelike …znaš i sama ….a triba šta i zaradit na ovoj burzi……večeras sam ekipi na raspolaganju iza 20h do zore…….

A gdje na skypu ili ovdje…ako ovdje ja se predbilježujem[embarass] ali malo kasnije ali svakako prije zore[smiley]

[emo_cool]

prošetaću ja bez brige………

drchip: ” Gdje je onaj limun ….. pardon njetto ….. ko će pjevat ……večeras ” Provjerio sam sad ti je “platinska kartica” aktivirana …. mislim da ti je limit 120 000 kn …… provjeri [lol] [lol] [lol]

[thumbsup][thumbsup][thumbsup] Hvala ti Dr. šta si mi to sredija,…znaš nezgodno je…[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

njetto onda u ponediljak očekujemo porast prometa na ZSE…….

Mark1 zar si več došao sa šetnje[smiley]

[emo_cool]

Mateja pozdrav,nestala nam je ekipa,nikoga nema,ali pronašao sam di sada pišu
http://www.imamnovac.com/Forum/Forum.aspx?forumID=21
[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Pozdrav Zeko ja ne trebam puno, dovoljno mi je jedna osoba[proud]…a prebacit se ipak neču, ovdje mi je baš ugodno[thumbsup]

[emo_cool]

Slažem se,nekad zabavnije,nekad manje sve u svemu dobro[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

drchip: ” drchip: ” Gdje je onaj limun ….. pardon njetto ….. ko će pjevat ……večeras ” Provjerio sam sad ti je “platinska kartica” aktivirana …. mislim da ti je limit 120 000 kn …… provjeri [lol] [lol] [lol] ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup] Hvala ti Dr. šta si mi to sredija,…znaš nezgodno je…[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close