mateja nakon duže vrimena pozdrav tebi………
Zaista se več neko vrijeme nas dvoje nismo čuli[sad] ali je zato toliko lijepše nakon nekog vremena[proud]
[emo_cool]
obaveze prevelike …znaš i sama ….a triba šta i zaradit na ovoj burzi……večeras sam ekipi na raspolaganju iza 20h do zore…….
obaveze prevelike …znaš i sama ….a triba šta i zaradit na ovoj burzi……večeras sam ekipi na raspolaganju iza 20h do zore…….
A gdje na skypu ili ovdje…ako ovdje ja se predbilježujem[embarass] ali malo kasnije ali svakako prije zore[smiley]
[emo_cool]
drchip: ” Gdje je onaj limun ….. pardon njetto ….. ko će pjevat ……večeras ” Provjerio sam sad ti je “platinska kartica” aktivirana …. mislim da ti je limit 120 000 kn …… provjeri [lol] [lol] [lol]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup] Hvala ti Dr. šta si mi to sredija,…znaš nezgodno je…[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
Mateja pozdrav,nestala nam je ekipa,nikoga nema,ali pronašao sam di sada pišu
http://www.imamnovac.com/Forum/Forum.aspx?forumID=21
[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Pozdrav Zeko ja ne trebam puno, dovoljno mi je jedna osoba[proud]…a prebacit se ipak neču, ovdje mi je baš ugodno[thumbsup]
[emo_cool]
drchip: ” drchip: ” Gdje je onaj limun ….. pardon njetto ….. ko će pjevat ……večeras ” Provjerio sam sad ti je “platinska kartica” aktivirana …. mislim da ti je limit 120 000 kn …… provjeri [lol] [lol] [lol] ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup] Hvala ti Dr. šta si mi to sredija,…znaš nezgodno je…[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....