Mark dođi na okupljanje da se riješim duga ( bezalkoholna 0,66)
nema takvog tamo…………pošaljem ja jedno preporučeno….plaćaš pouzećem
zeko,
mark1: ” nakon uspješnog tjedna tribalo je večeras bit ugodno druženje ,,ali koliko vidim nije nigdje rezervirano……..kako su velike gužve znači ništa danas…….odmorite se… ” Kako nema,je li doktor napisao prije par dana da je rezervirano u Calypsa po starome,a ti si svaki dan sa njim na skypu pa me čudi ovo tvoje što si napisa[shocked][shocked]
Pusti ga Zeko …. on je na skype ….. čini mi se s onim pede… [lol] [lol] [lol]
Svima ugodno druženje u Calypsa, pobigla mi lađa…….[bye]
Pa plati kartu ….. [pray][lol]
Kakvo je ovo spavanje ovdje………[undecid]
dobro jutro svima !!
nema spavanja ! bio u spizi,avtopraonici….sad novine i kavica.Nešto se miče dole …izgleda da se ostali člani polako dižu…
Gdje je onaj limun ….. pardon njetto ….. ko će pjevat ……večeras
Provjerio sam sad ti je “platinska kartica” aktivirana …. mislim da ti je limit 120 000 kn …… provjeri [lol] [lol] [lol]
kako si se ti drchip ovako rano da u posa……..biće njetto zadovoljan………octopus pozdrav ,a sinoć nije bilo loše
kako si se ti drchip ovako rano da u posa……..biće njetto zadovoljan………octopus pozdrav ,a sinoć nije bilo loše
Biće živci rade[lol] [lol] [lol]
Mark,kad si ti otiša,Žorž nas je izbacio[angry] [angry] koštat će ga drugi put[lol] [lol] drugi se bore za goste,a on tako…[tongue][tongue][wink]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
mark1: ” kako si se ti drchip ovako rano da u posa……..biće njetto zadovoljan………octopus pozdrav ,a sinoć nije bilo loše ” Biće živci rade[lol] [lol] [lol] Mark,kad si ti otiša,Žorž nas je izbacio[angry] [angry] koštat će ga drugi put[lol] [lol] drugi se bore za goste,a on tako…[tongue][tongue][wink]
Pa zar vaš novac nije vrijedan da vas posluže kako treba…jedino ako ste bili malo predugo[rolleyes]
[emo_cool]