Sad mi nije jasno da li ste vi pričljivi samo kad pada, ili je Doktore sve tako jako preplašio da su iz straha odustali od pisanja[huh] Inače kod mene je jako lijep sunčan dan zelene boje i nadam se da će bit tako i kod vas[thumbsup]
Vidim i ti puno više pišeš na ostalim temama nego ovdje.
Bez obzira na kišu kod nas raspoloženje je uvijek dobro, a danas i zeleno.
Mislim da će poslije ove kiše se još dugo zeleniti, pa tek je proljeće počelo.[wink]
Vidim i ti puno više pišeš na ostalim temama nego ovdje. Bez obzira na kišu kod nas raspoloženje je uvijek dobro, a danas i zeleno. Mislim da će poslije ove kiše se još dugo zeleniti, pa tek je proljeće počelo.[wink]
Najviše pišem na K/P ako si to mislio a druga tema je več ova, ako ima koga a vidim da si se i ti samo malo javio[huh]
Kolega njetto je u poslu, pa sigurno ne stigne, ali je duhom prisutan.
Nadam se da se neće šta ga spominjem.[smiley]
Jesam ali nisam trenutno baš zauzet, a inače se bliži vikend, pa smo neke stvri priveli kraju za ovaj tjedan.
Kako j ekod tebe?[smiley]
Imam produženi vikend jer sam bila na moru i moram sad malo manje raditi da se opet priviknem na posao, a i dionice su ovaj tjedan počele radit umjesto mene[lol]
To je i meni najdrže, kad drugi za tebe rade, još da rade i dok spavam to bi bilo to (morat ćemo se bacit malo na istok).
Ja još ne…imam dvije miljenice kao što mi je nekad bila Pliva, koje još trebaju odraditi svoje tako da u miru čekam[smiley]