Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ali još nije 16:1 nego 1:0 za tebe[sad]

[emo_cool]

Ali još nije 16:1 nego 1:0 za tebe[sad]

Ma ne bi tija da bude 2:0

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Ali još nije 16:1 nego 1:0 za tebe[sad] ” Ma ne bi tija da bude 2:0

I neče bit pa iako uložiš puno truda[proud]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” Ali još nije 16:1 nego 1:0 za tebe[sad] ” Ma ne bi tija da bude 2:0 ” I neče bit pa iako uložiš puno truda[proud]

Ali ćeš se posvađat samnom….?

Sve je stvar psihe.....

Ma daj ,….a kakav…?!?….[huh]

Sve je stvar psihe.....

Nemoj se opet ulizivat…ali sam izgleda bolje prošla[proud]

[emo_cool]

Skoro zaboravio …… Čestitamo kolegi ……. Alabami ….. što je postao deda .. ( Nono) ….. i želimo puno , sreće ljubavi i svega lijepog njegovoj unučici ….. kao i cijeloj obitelji ……..[smiley][thumbsup][wink]

I od mene iskrena čestitka,e sad neka se dokaže da je sretan i malon kupio neke dionice i uruči njoj za 18.rođendan[thumbsup][thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

@ Njetto
Na kojim si ti drogan danas[lol] [lol] [lol]

@ Njetto Na kojim si ti drogan danas[lol] [lol] [lol]

Dexametazon neomicin, jesi kad čuja za ovo….?!?……[shocked][shocked][shocked][shocked]

Sve je stvar psihe.....

@ Njetto Na kojim si ti drogan danas[lol] [lol] [lol]

Limunada ……. Već mu je mozak nagrižen od limuske kiseline …. Zeko …. jadan ……

Ako se niste dosad bunili …. dosad …… ja pretpostavljam ….. da ostaje Calypso i rezervirani stol …….
One koji ovdje puno pizd.. …. a, nikad nisu do sad…… na okupljanju bili, a iz Splita su …… molim da piz…. na drugim temama …… bez uvrede …… jer mi će mo pjevati i kad pada i kad raste ….. kao i dosad [lol] [lol] [lol]

Smrt fašizmu ……
[lol] [lol] [lol]

Podržavam Doka iako je u ku….,štaš ipak nam triba i taki…..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

zeko: ” @ Njetto Na kojim si ti drogan danas[lol] [lol] [lol] ” Limunada ……. Već mu je mozak nagrižen od limuske kiseline …. Zeko …. jadan …… Ako se niste dosad bunili …. dosad …… ja pretpostavljam ….. da ostaje Calypso i rezervirani stol ……. One koji ovdje puno pizd.. …. a, nikad nisu do sad…… na okupljanju bili, a iz Splita su …… molim da piz…. na drugim temama …… bez uvrede …… jer mi će mo pjevati i kad pada i kad raste ….. kao i dosad [lol] [lol] [lol] Smrt fašizmu …… [lol] [lol] [lol]

Ma Doktore,ne zamjeri čoviku,vidiš da je jedan od rijetkih kojima odgovara kada burza pada,samo mi nije jasno di je se ovde naša ličiti[undecid][undecid]

New Report

Close