njetto: ” mateja: ” octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad] ” E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue] ” Dobro jedan nula za tebe ali vratit ču ti ja to[wink]
Volim kad mi priznaju, a ne mučim ih……………[proud]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad] ” E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue] ” Dobro jedan nula za tebe ali vratit ču ti ja to[wink] ” Znam da ćeš vratit, zločesta si ti. Imaš male usne…vidim na slici
Neki to vole…[embarass]
[emo_cool]
Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool]
Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh]
[emo_cool]
njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh]
Ponavljam samo…..[yawn]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn]
Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol]
Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol] ” Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe
Pa jednom i bude a ti uopšte nečeš znati kako sam uspjela…sad ti dajem samo malo radosti[rolleyes]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol] ” Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe ” Pa jednom i bude a ti uopšte nečeš znati kako sam uspjela…sad ti dajem samo malo radosti[rolleyes]
Ma daaaaaj, pa otkrit ćeš mi valjda jednog dana da je 16:1 za tebe….[wink]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol] ” Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe ” Pa jednom i bude a ti uopšte nečeš znati kako sam uspjela…sad ti dajem samo malo radosti[rolleyes] ” Ma daaaaaj, pa otkrit ćeš mi valjda jednog dana da je 16:1 za tebe….[wink]
Ako budeš dobar[proud]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol] ” Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe ” Pa jednom i bude a ti uopšte nečeš znati kako sam uspjela…sad ti dajem samo malo radosti[rolleyes] ” Ma daaaaaj, pa otkrit ćeš mi valjda jednog dana da je 16:1 za tebe….[wink] ” Ako budeš dobar[proud]
Joj, onda san već dobar………….[kiss][kiss][kiss]
Sve je stvar psihe.....