Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

njetto: ” mateja: ” octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad] ” E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue] ” Dobro jedan nula za tebe ali vratit ču ti ja to[wink]

Volim kad mi priznaju, a ne mučim ih……………[proud]

Sve je stvar psihe.....

Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad] ” E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue] ” Dobro jedan nula za tebe ali vratit ču ti ja to[wink] ” Znam da ćeš vratit, zločesta si ti. Imaš male usne…vidim na slici

Neki to vole…[embarass]

[emo_cool]

Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool]

Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh]

[emo_cool]

njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh]

Ponavljam samo…..[yawn]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn]

Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol]

[emo_cool]

Da nabijem malo postova…..[yawn]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol]

Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol] ” Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe

Pa jednom i bude a ti uopšte nečeš znati kako sam uspjela…sad ti dajem samo malo radosti[rolleyes]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol] ” Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe ” Pa jednom i bude a ti uopšte nečeš znati kako sam uspjela…sad ti dajem samo malo radosti[rolleyes]

Ma daaaaaj, pa otkrit ćeš mi valjda jednog dana da je 16:1 za tebe….[wink]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol] ” Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe ” Pa jednom i bude a ti uopšte nečeš znati kako sam uspjela…sad ti dajem samo malo radosti[rolleyes] ” Ma daaaaaj, pa otkrit ćeš mi valjda jednog dana da je 16:1 za tebe….[wink]

Ako budeš dobar[proud]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ma možeš zadržat taj slogan sa tim Hegelom……sad mi ne smeta….[cool] ” Pa zar mi nisi to več danas jednom rekao[huh] ” Ponavljam samo…..[yawn] ” Meni ne treba ja dobro pamtim…vidjet češ kroz vrijeme kad bude jedan prema jedan[lol] ” Ma dabogda bilo 16:1…..za tebe ” Pa jednom i bude a ti uopšte nečeš znati kako sam uspjela…sad ti dajem samo malo radosti[rolleyes] ” Ma daaaaaj, pa otkrit ćeš mi valjda jednog dana da je 16:1 za tebe….[wink] ” Ako budeš dobar[proud]

Joj, onda san već dobar………….[kiss][kiss][kiss]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close