njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed]
Ma ako nemaš možeš i u tange…….[wink]
Sve je stvar psihe.....
Na Omegol ulju bogatim omega3 proteinima…….[thumbsup]
a šta nacionalni ponos – maslinovo??
Na Omegol ulju bogatim omega3 proteinima…….[thumbsup]
Vidim da paziš na zdravje[thumbsup]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” 34,02% IPKK , e sad je već zajebato………..moraću razmislit šta je ovo…….[huh] ” A meni kaže samo 27,65[huh]…zar ga imaš ili ga kupuješ.. ” A imam,…..tako kaže monitor……[wink] ” Onda čestitke i još više takvih dana[proud]
Ne uvlači mi se jer je sad palo…..[angry]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol]
Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad]
[emo_cool]
njetto: ” Na Omegol ulju bogatim omega3 proteinima…….[thumbsup] ” Vidim da paziš na zdravlje[thumbsup]
A ne, pazit ću na tebe kad si “on line”…….[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” 34,02% IPKK , e sad je već zajebato………..moraću razmislit šta je ovo…….[huh] ” A meni kaže samo 27,65[huh]…zar ga imaš ili ga kupuješ.. ” A imam,…..tako kaže monitor……[wink] ” Onda čestitke i još više takvih dana[proud] ” Ne uvlači mi se jer je sad palo…..[angry]
Sigurno zbog mene[rolleyes]
[emo_cool]
octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad]
E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” 34,02% IPKK , e sad je već zajebato………..moraću razmislit šta je ovo…….[huh] ” A meni kaže samo 27,65[huh]…zar ga imaš ili ga kupuješ.. ” A imam,…..tako kaže monitor……[wink] ” Onda čestitke i još više takvih dana[proud] ” Ne uvlači mi se jer je sad palo…..[angry] ” Sigurno zbog mene[rolleyes]
Ne nego radi Octopusa……sorry
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad] ” E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue]
Dobro jedan nula za tebe ali vratit ču ti ja to[wink]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad] ” E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue] ” Dobro jedan nula za tebe ali vratit ču ti ja to[wink]
Znam da ćeš vratit, zločesta si ti. Imaš male usne…vidim na slici
Sve je stvar psihe.....