Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed]

Ma ako nemaš možeš i u tange…….[wink]

Sve je stvar psihe.....

Na Omegol ulju bogatim omega3 proteinima…….[thumbsup]

a šta nacionalni ponos – maslinovo??

Na Omegol ulju bogatim omega3 proteinima…….[thumbsup]

Vidim da paziš na zdravje[thumbsup]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” 34,02% IPKK , e sad je već zajebato………..moraću razmislit šta je ovo…….[huh] ” A meni kaže samo 27,65[huh]…zar ga imaš ili ga kupuješ.. ” A imam,…..tako kaže monitor……[wink] ” Onda čestitke i još više takvih dana[proud]

Ne uvlači mi se jer je sad palo…..[angry]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol]

Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad]

[emo_cool]

njetto: ” Na Omegol ulju bogatim omega3 proteinima…….[thumbsup] ” Vidim da paziš na zdravlje[thumbsup]

A ne, pazit ću na tebe kad si “on line”…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” 34,02% IPKK , e sad je već zajebato………..moraću razmislit šta je ovo…….[huh] ” A meni kaže samo 27,65[huh]…zar ga imaš ili ga kupuješ.. ” A imam,…..tako kaže monitor……[wink] ” Onda čestitke i još više takvih dana[proud] ” Ne uvlači mi se jer je sad palo…..[angry]

Sigurno zbog mene[rolleyes]

[emo_cool]

A ne, pazit ću se tebe kad si “on line”…….[cool]

[shocked]

[emo_cool]

octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad]

E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” 34,02% IPKK , e sad je već zajebato………..moraću razmislit šta je ovo…….[huh] ” A meni kaže samo 27,65[huh]…zar ga imaš ili ga kupuješ.. ” A imam,…..tako kaže monitor……[wink] ” Onda čestitke i još više takvih dana[proud] ” Ne uvlači mi se jer je sad palo…..[angry] ” Sigurno zbog mene[rolleyes]

Ne nego radi Octopusa……sorry

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad] ” E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue]

Dobro jedan nula za tebe ali vratit ču ti ja to[wink]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” octopus: ” mateja: ” njetto: ” Jako volim takve stvari, da li mogu doči na ručak[wink] ” Možeš ako ćeš doć u mudantama…..[thumbsup] ” Kad bi ja znala što je sad to[sealed] ” [lol] [lol] ” Vidim da neče bit odgovora, samo da ne bi došla[sad] ” E pa pogodila si, takav sam ti ja…….[tongue] ” Dobro jedan nula za tebe ali vratit ču ti ja to[wink]

Znam da ćeš vratit, zločesta si ti. Imaš male usne…vidim na slici

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close