23,71 %…….i žena od člana NO ima konačnicu……ufffffff…………[thumbsup][thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” I ja se pridružujem čestitkama i želim obojici puno zdravlja i sreče[smiley] ” Kome Dr. i Alabami da me nastave masirati…….?…..[shocked]
Ako misliš da su ostali to željeli može[thumbsup] ali ja želim sve najbolje ipak Alabami i njegovoj unuci a tebi da te ne masiraju previše…možda koja pojedinka ali drugi ne[wink]
[emo_cool]
A vas i dalje nema nikogaaaaaaaaaaaaa…………[lol] [lol] [lol]
Pa kako nema a što sam ja[cry]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” I ja se pridružujem čestitkama i želim obojici puno zdravlja i sreče[smiley] ” Kome Dr. i Alabami da me nastave masirati…….?…..[shocked] ” Ako misliš da su ostali to željeli može[thumbsup] ali ja želim sve najbolje ipak Alabami i njegovoj unuci a tebi da te ne masiraju previše…možda koja pojedinka ali drugi ne[wink]
Aj ne pizdi, možeš zadržati ovaj slogan doli……….[rolleyes]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” A vas i dalje nema nikogaaaaaaaaaaaaa…………[lol] [lol] [lol] ” Pa kako nema a što sam ja[cry]
Loše si aktivna…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” I ja se pridružujem čestitkama i želim obojici puno zdravlja i sreče[smiley] ” Kome Dr. i Alabami da me nastave masirati…….?…..[shocked] ” Ako misliš da su ostali to željeli može[thumbsup] ali ja želim sve najbolje ipak Alabami i njegovoj unuci a tebi da te ne masiraju previše…možda koja pojedinka ali drugi ne[wink] ” Aj ne pizdi, možeš zadržati ovaj slogan doli……….[rolleyes]
Kako si ti dobar baš ti hvala[rolleyes]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” I ja se pridružujem čestitkama i želim obojici puno zdravlja i sreče[smiley] ” Kome Dr. i Alabami da me nastave masirati…….?…..[shocked] ” Ako misliš da su ostali to željeli može[thumbsup] ali ja želim sve najbolje ipak Alabami i njegovoj unuci a tebi da te ne masiraju previše…možda koja pojedinka ali drugi ne[wink] ” Aj ne pizdi, možeš zadržati ovaj slogan doli……….[rolleyes] ” Kako si ti dobar baš ti hvala[rolleyes]
Takav sam kad sam dobre volje….[cool]
Šta je danas za ručak ?
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” A vas i dalje nema nikogaaaaaaaaaaaaa…………[lol] [lol] [lol] ” Pa kako nema a što sam ja[cry] ” Loše si aktivna…..[cool]
Ma i nisam danas sam si dala malo duška na komentari trgovanja gdje imam jednog “borca”[smiley]
[emo_cool]
Takav sam kad sam dobre volje….[cool] Šta je danas za ručak ?
Riba[lol] ali samo zato što sam ja več jela…ponekad dobro dođu mame[proud]
[emo_cool]