Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Šta je nema vas nigdi, a sve dobre vijesti……..[shocked][shocked][shocked]

Sve je stvar psihe.....

23,71 %…….i žena od člana NO ima konačnicu……ufffffff…………[thumbsup][thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” I ja se pridružujem čestitkama i želim obojici puno zdravlja i sreče[smiley] ” Kome Dr. i Alabami da me nastave masirati…….?…..[shocked]

Ako misliš da su ostali to željeli može[thumbsup] ali ja želim sve najbolje ipak Alabami i njegovoj unuci a tebi da te ne masiraju previše…možda koja pojedinka ali drugi ne[wink]

[emo_cool]

A vas i dalje nema nikogaaaaaaaaaaaaa…………[lol] [lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

A vas i dalje nema nikogaaaaaaaaaaaaa…………[lol] [lol] [lol]

Pa kako nema a što sam ja[cry]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” I ja se pridružujem čestitkama i želim obojici puno zdravlja i sreče[smiley] ” Kome Dr. i Alabami da me nastave masirati…….?…..[shocked] ” Ako misliš da su ostali to željeli može[thumbsup] ali ja želim sve najbolje ipak Alabami i njegovoj unuci a tebi da te ne masiraju previše…možda koja pojedinka ali drugi ne[wink]

Aj ne pizdi, možeš zadržati ovaj slogan doli……….[rolleyes]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” A vas i dalje nema nikogaaaaaaaaaaaaa…………[lol] [lol] [lol] ” Pa kako nema a što sam ja[cry]

Loše si aktivna…..[cool]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” I ja se pridružujem čestitkama i želim obojici puno zdravlja i sreče[smiley] ” Kome Dr. i Alabami da me nastave masirati…….?…..[shocked] ” Ako misliš da su ostali to željeli može[thumbsup] ali ja želim sve najbolje ipak Alabami i njegovoj unuci a tebi da te ne masiraju previše…možda koja pojedinka ali drugi ne[wink] ” Aj ne pizdi, možeš zadržati ovaj slogan doli……….[rolleyes]

Kako si ti dobar baš ti hvala[rolleyes]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” I ja se pridružujem čestitkama i želim obojici puno zdravlja i sreče[smiley] ” Kome Dr. i Alabami da me nastave masirati…….?…..[shocked] ” Ako misliš da su ostali to željeli može[thumbsup] ali ja želim sve najbolje ipak Alabami i njegovoj unuci a tebi da te ne masiraju previše…možda koja pojedinka ali drugi ne[wink] ” Aj ne pizdi, možeš zadržati ovaj slogan doli……….[rolleyes] ” Kako si ti dobar baš ti hvala[rolleyes]

Takav sam kad sam dobre volje….[cool]
Šta je danas za ručak ?

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” A vas i dalje nema nikogaaaaaaaaaaaaa…………[lol] [lol] [lol] ” Pa kako nema a što sam ja[cry] ” Loše si aktivna…..[cool]

Ma i nisam danas sam si dala malo duška na komentari trgovanja gdje imam jednog “borca”[smiley]

[emo_cool]

Takav sam kad sam dobre volje….[cool] Šta je danas za ručak ?

Riba[lol] ali samo zato što sam ja več jela…ponekad dobro dođu mame[proud]

[emo_cool]

34,02% IPKK , e sad je već zajebato………..moraću razmislit šta je ovo…….[huh]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close