mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Šta kuhaš za ručak? ” Što je sad zar si ogladnio ili bi došao na ručak[rolleyes]…još ništa ne kuvam, malo kasnije kad muž dođe[wink] ” Pa možeš reći šta ćeš skuhat ? ” Još ne znam[huh] ali ću nešto smisliti…imam još dva sata i po ” Je, je sačekaj još malo ima još vremena, nemoj se naglit……..[lol] [lol] [lol] Otvori mu riblju konzrvu….
Kako ne volim ribe, neče bit ribe…a što se ti toliko brineš o tome…mogu ti reč, da muž jako voli kad može jesti kod kuče jer imamo malo dietnu prehranu što nam odgovara…možda če bit neko meso popečeno na brzinu i nešto od povrča ali zaista još ne znam[huh]
[emo_cool]
deny_08: ” Tunj s povrćem? ” Dobro je to, još malo fažola lešo i ošini po prašini…..
Pa vas dvojica ste tako dobri u kuvanju, da bi vas ja zaposlila na neko vrijeme[rolleyes]
[emo_cool]
Ti si prava…, al ove rečenice se možda katkad i krivo protumače pa konverzacija krene u krivom smjeru (kao i burza) al brzo se vrati na pravo stanje.
Stoga [thumbsup]
Evo kad smo več kod hrane, zaista izvrsno hranu sam doživjela u hotelu Rubin u Poreču, kamo idem svake godine za prvi maj (samo ove godine ne jer su več puni[angry] ) a bila sam več u boljim hotelima ali hrana mmmm[proud]
[emo_cool]
Ti si prava…, al ove rečenice se možda katkad i krivo protumače pa konverzacija krene u krivom smjeru (kao i burza) al brzo se vrati na pravo stanje. Stoga [thumbsup]
Za to ja ne brinem, ja što rečem i stojim iza toga a što neko krivo protumači….njegov je problem[lol]
[emo_cool]
Šta sam Vam reka, da kad se Mateja vrati s mora bit će malo svježije na ovoj temi[thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Šta sam Vam reka, da kad se Mateja vrati s mora bit će malo svježije na ovoj temi[thumbsup]
Zeko nemoj me hvalit onda ču se umislit[lol] …društvo ja vas sad napuštam, možda se čujemo kasnije a ako ne lijep i sunčan dan[proud]
[emo_cool]