Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

jeo?

Ma falila si mi za popizdit…………….[thumbsup]…nisan jeo radi toga ova dva tjedna….[angry]

Zaista me ponekad dobro nasmiješ[lol] …vidim koliko sam ti falila, kad misliš da me nije bilo dva tjedna[rolleyes]

[emo_cool]

Sve se poremetilo, i dani i tjedni i probava …..

A što bi tek bilo da bi me upoznao[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Baš tako……[angry]

Sve je stvar psihe.....

deny_08: ” Sve se poremetilo, i dani i tjedni i probava ….. ” A što bi tek bilo da bi me upoznao[lol] [lol] [lol]

A kad bi ti mene upoznala…..ne bi mogla doć sebi 3 godine……[angry] i promini daj slogan doli….[angry]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” deny_08: ” Sve se poremetilo, i dani i tjedni i probava ….. ” A što bi tek bilo da bi me upoznao[lol] [lol] [lol] ” A kad bi ti mene upoznala…..ne bi mogla doć sebi 3 godine……[angry] i promini daj slogan doli….[angry]

Ja imam več sad probleme sa dahom a što bi tek bilo da bi te vidjela u svom tvom sijaju[embarass]…znaš ja sam osoba da kad nešto voli, voli jako i dugo, tako da neče bit promjene!!!

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” deny_08: ” Sve se poremetilo, i dani i tjedni i probava ….. ” A što bi tek bilo da bi me upoznao[lol] [lol] [lol] ” A kad bi ti mene upoznala…..ne bi mogla doć sebi 3 godine……[angry] i promini daj slogan doli….[angry] ” Ja imam več sad probleme sa dahom a što bi tek bilo da bi te vidjela u svom tvom sijaju[embarass]…znaš ja sam osoba da kad nešto voli voli jako i dugo, tako da neče bit promjene!!!

Šta kuhaš za ručak?

Sve je stvar psihe.....

Trebalo bi nešto lagano, lešo šampjer[thumbsup]

Šta kuhaš za ručak?

Što je sad zar si ogladnio ili bi došao na ručak[rolleyes]…još ništa ne kuvam, malo kasnije kad muž dođe[wink]

[emo_cool]

Trebalo bi nešto lagano, lešo šampjer[thumbsup]

Treba vidit šta ima …

Sve je stvar psihe.....

Ovdje postaje napetije nego na burzi

New Report

Close