mateja: ” deny_08: ” E ovako je već bolje, svi smo tu, a dionice će već odradit svoje kad se najmanje budemo nadali [proud] ” Pa danas več malo rade ali imaju još dosta toga za nadoknadit…[sad] ” Možeš samo mislit, šta će to odradit……[lol]
Ovisno na koji rok misliš…meni če sigurno odradit svoje ne bi mi bilo prvi put[cool]
[emo_cool]
zeko,
njetto: ” zeko: ” deny_08: ” Opasna su vremena, čim se javiš odmah te krivo protumače.[wink] ” Bez uvrede na te nisam ni mislio[wink][wink] ” Šta je Zeče, opet se sranje sprema…….[undecid] ” Kako za koga[lol] [lol] [lol]
Ali si odusta….?
Sve je stvar psihe.....
Daj promini ovaj slogan,….nekako me iritira u ovim vrimenima…:”Človek ni nič drugega kot njegova dejanja-Hegel “……[angry]
Izgleda da si se navikao da me nema[lol]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” deny_08: ” E ovako je već bolje, svi smo tu, a dionice će već odradit svoje kad se najmanje budemo nadali [proud] ” Pa danas več malo rade ali imaju još dosta toga za nadoknadit…[sad] ” Možeš samo mislit, šta će to odradit……[lol] ” Ovisno na koji rok misliš…meni če sigurno odradit svoje ne bi mi bilo prvi put[cool]
Mislim na 150 godina, tako da mi ostane još toliko za zabavu…….[angry]
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” njetto: ” zeko: ” deny_08: ” Opasna su vremena, čim se javiš odmah te krivo protumače.[wink] ” Bez uvrede na te nisam ni mislio[wink][wink] ” Šta je Zeče, opet se sranje sprema…….[undecid] ” Kako za koga[lol] [lol] [lol] ” Ali si odusta….?
Zavisi na šta misliš[shocked]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
njetto: ” Daj promini ovaj slogan,….nekako me iritira u ovim vrimenima…:”Človek ni nič drugega kot njegova dejanja-Hegel “……[angry] ” Izgleda da si se navikao da me nema[lol]
Ufffff,………….[angry]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
njetto: ” zeko: ” njetto: ” zeko: ” deny_08: ” Opasna su vremena, čim se javiš odmah te krivo protumače.[wink] ” Bez uvrede na te nisam ni mislio[wink][wink] ” Šta je Zeče, opet se sranje sprema…….[undecid] ” Kako za koga[lol] [lol] [lol] ” Ali si odusta….? ” Zavisi na šta misliš[shocked]
A na šta bi mislija…?
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” njetto: ” zeko: ” njetto: ” zeko: ” deny_08: ” Opasna su vremena, čim se javiš odmah te krivo protumače.[wink] ” Bez uvrede na te nisam ni mislio[wink][wink] ” Šta je Zeče, opet se sranje sprema…….[undecid] ” Kako za koga[lol] [lol] [lol] ” Ali si odusta….? ” Zavisi na šta misliš[shocked] ” A na šta bi mislija…?
tebi su samo novci u glavi[lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
njetto: ” zeko: ” njetto: ” zeko: ” njetto: ” zeko: ” deny_08: ” Opasna su vremena, čim se javiš odmah te krivo protumače.[wink] ” Bez uvrede na te nisam ni mislio[wink][wink] ” Šta je Zeče, opet se sranje sprema…….[undecid] ” Kako za koga[lol] [lol] [lol] ” Ali si odusta….? ” Zavisi na šta misliš[shocked] ” A na šta bi mislija…? ” tebi su samo novci u glavi[lol] [lol]
Zeko prolupa si……u totalu…….[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” Daj promini ovaj slogan,….nekako me iritira u ovim vrimenima…:”Človek ni nič drugega kot njegova dejanja-Hegel “……[angry] ” Izgleda da si se navikao da me nema[lol] ” Ufffff,………….[angry]
Sad neznam da li sam ti falila ili ne[undecid]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” Daj promini ovaj slogan,….nekako me iritira u ovim vrimenima…:”Človek ni nič drugega kot njegova dejanja-Hegel “……[angry] ” Izgleda da si se navikao da me nema[lol] ” Ufffff,………….[angry] ” Sad neznam da li sam ti falila ili ne[undecid]
Ma falila si mi za popizdit…………….[thumbsup]…nisan jeo radi toga ova dva tjedna….[angry]
Sve je stvar psihe.....