A šta ću past u depresiju, pa onako život je lijep, i uživaj u njemu [thumbsup]
Sa ovime se potpuno slažem i jako mi je zanimljivo da vidim još nekog koji ne brine zbog dionica…pa i ako si možda u cashu[wink]
Tko kaže da nema, skupljaju za okupljanje u petak.
Ti se uzlupetaš … ovdje samo kad sve pada ….. okupljaj se ti sam sad malo bez nas ….. [pray][pray][pray]
Nemojmo bit nervozni, pa sve je ovo samo novac, koji ima svrhu da nama služi, a ne mi njemu, ionako je samo pitanje kako ćemo ga potrošiti, a šta se tiče burze dio sam u kaše a dio je u dionicama, i ne kupujujen niti prodajem čekam da se situacija iskristalizira, svoja ulaganja sam dobro podijelio pa tako da uvijek se neki izvor prihoda …
Iskreno ovaku stanje na burzi mi nije ugodno niti gledat, ali šta prihvatiš prije bit će ti lakše, kako dobitak tako i gubitak…
Uh opet sam počeo o burzi a rekli smo nećemo o tome.
Isprike svima ako se netko uvrijedio, nije mi bio niti cilj niti namjera, jedino sam želio malo oraspoložiti društvo, ali vidim ne idemi mi baš.
Stoga lijep i ugodan dan želim svima, a posebno veseloj družini u EU.
Iskreno ovaku stanje na burzi mi nije ugodno niti gledat, ali šta prihvatiš prije bit će ti lakše, kako dobitak tako i gubitak… Uh opet sam počeo o burzi a rekli smo nećemo o tome. Isprike svima ako se netko uvrijedio, nije mi bio niti cilj niti namjera, jedino sam želio malo oraspoložiti društvo, ali vidim ne idemi mi baš. Stoga lijep i ugodan dan želim svima, a posebno veseloj družini u EU.
Ako ti nešto znači, mene si oraspoložio[smiley]…zaista volim biti okružena ljudima dobre volje zato lijep pozdrav i tebi[wink]
To mi je i bio cilj, nisam nikakv loš duh ili da uživam u tuđoj nevolji, baš suprotno, obožavam kad su ljudi dobre volje, a ova tvoja rečenica
“Ako ti nešto znači, mene si oraspoložio…zaista volim biti okružena ljudima dobre volje zato lijep pozdrav i tebi ”
Mi iskreno puno znači i drago mi je šta smo se razumjeli[smiley]
A sad krećem na obiteljske dužnosti (kći) i slobodne aktivnosti .
Pozdrav svima uz [smiley]
deny_08: ” Tko kaže da nema, skupljaju za okupljanje u petak. ” Ti se uzlupetaš … ovdje samo kad sve pada ….. okupljaj se ti sam sad malo bez nas ….. [pray][pray][pray]
Doktore rečeš malo,ali pametno ponekad[lol] [lol] [thumbsup][thumbsup]
deny_08: ” Tko kaže da nema, skupljaju za okupljanje u petak. ” Ti se uzlupetaš … ovdje samo kad sve pada ….. okupljaj se ti sam sad malo bez nas ….. [pray][pray][pray]
Ma daaaj, pa da poji zadnju lignju i cili papar. Jesi ti lud..?!?….[shocked][shocked][shocked]