porciju bakalara[lol] [lol]
Nemoj ,čuo sam da baca u ritko…….[shocked]
Nadam se da si se lipo provela,mislim da ti je bolje da si ostala još tjedan dana[wink][wink] A priča svakako dobro dođe,samo ne o burzi[pray][pray]
Ako bi postojala mogučnost za “podužetak” ja bi bila odmah za to ali na žalost nije išlo, možda neki drugi put.[sad] A da bi pričala o burzi i da bi htjela ne mogu, jer sam ostala bez riječi kad sam vidjela situaciju nakon samo jednog tjedna…a za druge teme sam ja uvijek tu[wink]
pozdrav svima !! mateja di si guštala ?? Karibi,Maldivi..egipt??
Octopus izgleda da jedino Slovenci nismo u ilegali[proud]
Pa znaš da volim sunce, zato sam i otišla zimi na okupljanje u Dalmaciju, a sad sam išla na Kanarske a neke od ovih destinacija koje si nabrojio imam u planu posjetiti kad se burza malo okrene[wink]
octopus: ” pozdrav svima !! mateja di si guštala ?? Karibi,Maldivi..egipt?? ” Octopus izgleda da jedino Slovenci nismo u ilegali[proud] Pa znaš da volim sunce, zato sam i otišla zimi na okupljanje u Dalmaciju, a sad sam išla na Kanarske a neke od ovih destinacija koje si nabrojio imam u planu posjetiti kad se burza malo okrene[wink]
To zato jer naša burza bolje stoji[lol] [lol] ( hvala …..da sam barem od tu izaša za vrime dida mraza)
Kanarski – super !! kolko stupnja 20-23?? Si ( ste) uspili uhvatit lipo vrime??
To zato jer naša burza bolje stoji[lol] [lol] ( hvala …..da sam barem od tu izaša za vrime dida mraza) Kanarski – super !! kolko stupnja 20-23?? Si ( ste) uspili uhvatit lipo vrime??
Sad si me nasmijao[lol] I ja bi željela da bi prije prodala, a sad više ni ne mislim na to nego kako najbolje potratiti vrijeme u ovim teškim vremenima[rolleyes] Bilo je zaista toplo 27-30 jedino ponekad vjetar previše puše ali dobro za pravi odmor[thumbsup]
octopus: ” pozdrav svima !! mateja di si guštala ?? Karibi,Maldivi..egipt?? ” Octopus izgleda da jedino Slovenci nismo u ilegali[proud] Pa znaš da volim sunce, zato sam i otišla zimi na okupljanje u Dalmaciju, a sad sam išla na Kanarske a neke od ovih destinacija koje si nabrojio imam u planu posjetiti kad se burza malo okrene[wink]
Mijenjam Karibe za Dalmaciju.
Kad ja vidim modro more i zelene boroveee…..[lol]
Dobro jutro,….
Jeste li se kako pripremili za novu “šaku u glavu”……….?!?…..[lol]
Izgleda da prodavateli danas neće imati kome prodati svoje dionice i bolje je tako kad ih daju mukte. A sve šta je jeftino nitko neće, umjesto da se povuku na ATH oni daju za ništa pa tako im i treba[thumbsup]
Evo Zeko ne znam oćeš li uspit pronać post na komentarima pa sam malo skrenio ovdi OT.Stvarno nisam mislio ulagat ništa na burzu dok se situacija ne smiri i dok se ne uspostavi normalno trgovanje.Jučer sam bio na Čiovu i naletija na priku s kojim sam kupio prvu dionicu sili smo na pivu i malo komentirali šta se zbivalo zadnjih dana na burzi i uspili smo se nekako složit da se isplati riskirat na određenim cijenama za ulazak u dionice ali nikako cijelim iznosom.Znaš da sam rekao davno na okupljanju da čekam Crobex na 3200 pa evo je bome skoro došao na te razine.Prika je vrlo dobro izučio tehničku analizu i potvrdio da po TA se javlja jaki otpor na kupnji na 3200-3300,kad u to ubacim moja predviđanja ,predviđanja sa Konferencije za novinare,rođu (koji isto tako govori 3200 dno KOEI-600) Moja neka “fer” cijena za DLKV 800 odlučio sam uć u rizik postavit se kako sam naveo i ćoknuo malo DLKV(pinku ispod ove cijene i već brojim minuse) Pošto isto znaš da imam INU i HT te ako se potavljam 50%-50% znaš i sa kolikim ciframa kupujem[lol] Nadalje zadnjih dana po forumu isčitavam samo strah i očekivanje daljnjeg ronjenja odlučio sam opalit kontra svih.Sa ostatkom novca čekam razvoj situacije i stabilizaciju cijena kao što sam naveo u prošlom postu crobi malo gori pa malo doli a to pretpostavljam ako se sad stanje ne smiri da bi moglo biti na dane isplate dividendi.Tada bi se mogla sliti lipa lova od HT i kako sam naveo mali i veliki bi mogli počet branit zajedničke interese.Ako se ni do tada stanje ne smiri i dođe do raspada sistema odlazim u banku po kredit pa da se skupe razlupane dionice.DLKV postavljam u dugoročni portfelje i nema trgovanja sa minusom 2 puta na istoj dionici.
Ako si mislio da imam kakav info nemam kao i tamo ovo je čisto PA analiza koja se uklapa u tehničku