octopus: ” njetto: ” I ti Svojnov nemoj kasnit danas, da znam radi stolica…..[lol] [lol] [lol] ” osiguraj 4 – nema veze ako je koja viška[lol] ” e moj octopus tebe zeznu kad god je dobro druženje…..danas okruglo deset nas ….divota….granice se ruše …
mark sad več stvarno mislim da je sve to namjerno[angry] šta imate protiv mene[shocked][wink]
ajd pozdrav svima (posebno stvarnim ulagačima !!! …dobro i tebi dr.)i vidimo se ( neču reč kada…jedan petak i to ču malo kasnit npr. 19.30)..samo da sad niste dogovorili druge dane i mista [lol]
octopus iznenađenje ti vjerojatno neče koristit , jer će prominit poziciju ,a onda ništa od druženja……bez brige javim ti ja na vrijeme primjenu da nitko to ne zna….[wink]
…o,Dalmatinci prešli u ilegalu…[shocked]
Hahaha ako ćeš sa nama……[thumbsup]
BAKICAAA: ” …o,Dalmatinci prešli u ilegalu…[shocked] ” Hahaha ako ćeš sa nama……[thumbsup]
Evo, upravo sam raspakirala kufere, kad vidim da ste vi otišli u ilegalu[sad]…nakon tjedan dana sam se zaželila jednog “zanimljivog” razgovora, kad vidim, da vas je situacija na burzi izgleda dotukla do kraja, a ja sam si baš napunila baterije za nastavak…[smiley]
svojnov9: ” BAKICAAA: ” …o,Dalmatinci prešli u ilegalu…[shocked] ” Hahaha ako ćeš sa nama……[thumbsup] ” Evo, upravo sam raspakirala kufere, kad vidim da ste vi otišli u ilegalu[sad]…nakon tjedan dana sam se zaželila jednog “zanimljivog” razgovora, kad vidim, da vas je situacija na burzi izgleda dotukla do kraja, a ja sam si baš napunila baterije za nastavak…[smiley]
Nadam se da si se lipo provela,mislim da ti je bolje da si ostala još tjedan dana[wink][wink]
A priča svakako dobro dođe,samo ne o burzi[pray][pray]
njetto:
”
Pozdrav gospođi,….nemam volje za priču……..[cool]
”
A šta ti bi crni sine
[shocked][shocked]
A šta nudiš….bem ti……
svojnov9:
”
BAKICAAA: ” …o,Dalmatinci prešli u ilegalu…[shocked] ” Hahaha ako ćeš sa nama……[thumbsup]
”
Evo, upravo sam raspakirala kufere, kad vidim da ste vi otišli u ilegalu[sad]…nakon tjedan dana sam se zaželila jednog “zanimljivog” razgovora, kad vidim, da vas je situacija na burzi izgleda dotukla do kraja, a ja sam si baš napunila baterije za nastavak…[smiley]
Sva sreća da nas ima koji nismo ovisni o burzi….
zeko: ” njetto: ” Pozdrav gospođi,….nemam volje za priču……..[cool] ” A šta ti bi crni sine [shocked][shocked] ” A šta nudiš….bem ti……
porciju bakalara[lol] [lol]