evo i ja ču se maknut….al dolazim dole[thumbsup]
gasim comp. i piči…ajd vidimo se.
Za subotu nemam supruge sa sobom[cry] dal može koja hostesa sa sajma??
Onda moraš dvi…,hebiga…
octopus: ” evo i ja ču se maknut….al dolazim dole[thumbsup] gasim comp. i piči…ajd vidimo se. Za subotu nemam supruge sa sobom[cry] dal može koja hostesa sa sajma?? ” Onda moraš dvi…,hebiga…
Žrtvuj se prijatelju …. ( 2 Kom je 2 kom ) …… btw . ima li koji komad viška ……..[pray][pray][pray]
Doktore,onda ja neću doći ali eto ti moja žena pa je ti povedi
Lako je Vama zečevima … a mi …..[lol] [lol] [lol]
svojnov9: ” octopus: ” evo i ja ču se maknut….al dolazim dole[thumbsup] gasim comp. i piči…ajd vidimo se. Za subotu nemam supruge sa sobom[cry] dal može koja hostesa sa sajma?? ” Onda moraš dvi…,hebiga… ” Žrtvuj se prijatelju …. ( 2 Kom je 2 kom ) …… btw . ima li koji komad viška ……..[pray][pray][pray]
da nebi vas dva pošla na neko drugo okupljanje…[lol] …hostesa….
drchip: ” svojnov9: ” octopus: ” evo i ja ču se maknut….al dolazim dole[thumbsup] gasim comp. i piči…ajd vidimo se. Za subotu nemam supruge sa sobom[cry] dal može koja hostesa sa sajma?? ” Onda moraš dvi…,hebiga… ” Žrtvuj se prijatelju …. ( 2 Kom je 2 kom ) …… btw . ima li koji komad viška ……..[pray][pray][pray] ” da nebi vas dva pošla na neko drugo okupljanje…[lol] …hostesa….
[lol] [lol] [lol]
Dobro Bushmansko jutro svima……….,kako vidimo i Nato nas diže u nebesa…
…onda Dalmatinci,nije valcer al je tango….[proud]
[lol] [lol] [lol]
Može komodno i kolo[yawn][yawn]
Octopu sa curama na Croacia boat show
http://youtube.com/watch?v=cebGL2JQbOE&feature=related
[thumbsup][thumbsup]
mark1: ” BAKICAAA: ” …što je ovo večeras sa našim Dalmatincima… na ovoj temi može se večeras slobodno plesati valcer…[rolleyes] ” bakicaa dalmatinci su bili na izvanrednom okupljanju……..zanimljivom kao i uvik….. ” Octopus sad možeš vidjeti, zašto nema ljudi na temi…pa oni se non stop druže[proud] A za ovaj vikend ti je uspjeo nevjerojatan podvig, umjesto jednog imaš dva okupljanja, a meni to tek sad kažu[sad]…u subotu putujem na more tako da sam opet izvisila[huh] Da ne zaboravim, svima želim dobro jutro i naravno uspješan dan…nadam se zelene boje[thumbsup]
Ode Mateja na more i nikoga više nema[shocked][shocked]
evo pozdrav svima !! Vratia se iz Dalmacije. 3dana dole 3 dana bura i ne baš visoke temperature.
jedino Boat show malo digo……temperaturu….jasno zbog brodica
Vidim da je ova stanica još više u padu nego dionice.Okupljanje prošlo o.k.[thumbsup]
Ekipa isto u padu od 40%[lol]
Pa Ford di si ti !!?? Ne javljaš se ni na forum,nema te na okupljanju…..a ja mislio da čemo se zaletit do Brela.
Nadam se da nije nešto ozbilno..