Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

evo i ja ču se maknut….al dolazim dole[thumbsup]
gasim comp. i piči…ajd vidimo se.
Za subotu nemam supruge sa sobom[cry] dal može koja hostesa sa sajma??

Onda moraš dvi…,hebiga…

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

octopus: ” evo i ja ču se maknut….al dolazim dole[thumbsup] gasim comp. i piči…ajd vidimo se. Za subotu nemam supruge sa sobom[cry] dal može koja hostesa sa sajma?? ” Onda moraš dvi…,hebiga…

Žrtvuj se prijatelju …. ( 2 Kom je 2 kom ) …… btw . ima li koji komad viška ……..[pray][pray][pray]

Doktore,onda ja neću doći ali eto ti moja žena pa je ti povedi

Lako je Vama zečevima … a mi …..[lol] [lol] [lol]

svojnov9: ” octopus: ” evo i ja ču se maknut….al dolazim dole[thumbsup] gasim comp. i piči…ajd vidimo se. Za subotu nemam supruge sa sobom[cry] dal može koja hostesa sa sajma?? ” Onda moraš dvi…,hebiga… ” Žrtvuj se prijatelju …. ( 2 Kom je 2 kom ) …… btw . ima li koji komad viška ……..[pray][pray][pray]

da nebi vas dva pošla na neko drugo okupljanje…[lol] …hostesa….

drchip: ” svojnov9: ” octopus: ” evo i ja ču se maknut….al dolazim dole[thumbsup] gasim comp. i piči…ajd vidimo se. Za subotu nemam supruge sa sobom[cry] dal može koja hostesa sa sajma?? ” Onda moraš dvi…,hebiga… ” Žrtvuj se prijatelju …. ( 2 Kom je 2 kom ) …… btw . ima li koji komad viška ……..[pray][pray][pray] ” da nebi vas dva pošla na neko drugo okupljanje…[lol] …hostesa….
[/b]
[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

smij se ti smij, a ti ka nebi s njima….[wink]

Dobro Bushmansko jutro svima……….,kako vidimo i Nato nas diže u nebesa…

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

…onda Dalmatinci,nije valcer al je tango….[proud]

…onda Dalmatinci,nije valcer al je tango….[proud]

[lol] [lol] [lol]
Može komodno i kolo[yawn][yawn]

Octopu sa curama na Croacia boat show
http://youtube.com/watch?v=cebGL2JQbOE&feature=related
[thumbsup][thumbsup]

mark1: ” BAKICAAA: ” …što je ovo večeras sa našim Dalmatincima… na ovoj temi može se večeras slobodno plesati valcer…[rolleyes] ” bakicaa dalmatinci su bili na izvanrednom okupljanju……..zanimljivom kao i uvik….. ” Octopus sad možeš vidjeti, zašto nema ljudi na temi…pa oni se non stop druže[proud] A za ovaj vikend ti je uspjeo nevjerojatan podvig, umjesto jednog imaš dva okupljanja, a meni to tek sad kažu[sad]…u subotu putujem na more tako da sam opet izvisila[huh] Da ne zaboravim, svima želim dobro jutro i naravno uspješan dan…nadam se zelene boje[thumbsup]

Ode Mateja na more i nikoga više nema[shocked][shocked]

evo pozdrav svima !! Vratia se iz Dalmacije. 3dana dole 3 dana bura i ne baš visoke temperature.
jedino Boat show malo digo……temperaturu….jasno zbog brodica
Vidim da je ova stanica još više u padu nego dionice.Okupljanje prošlo o.k.[thumbsup]
Ekipa isto u padu od 40%[lol]
Pa Ford di si ti !!?? Ne javljaš se ni na forum,nema te na okupljanju…..a ja mislio da čemo se zaletit do Brela.
Nadam se da nije nešto ozbilno..

New Report

Close