Alabama a što ti to radiš Kamenacu…rasplakao si ga ko Zeko maloprije mene[huh] a inače se i ja slažem da su to svi jako dobri dečki[proud]
Istina boli, Mateja
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol]
Octopus izgleda da te je Svojnov9 opet pozvao[lol]
[emo_cool]
octopus: ” jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol] ” Octopus izgleda da te je Svojnov9 opet pozvao[lol]
barem neko ko se interesira za mene……pa nek bude[lol]
mateja: ” octopus: ” jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol] ” Octopus izgleda da te je Svojnov9 opet pozvao[lol] ” barem neko ko se interesira za mene……pa nek bude[lol]
Ima li ko da se interesira za mene [shocked][shocked][shocked]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Ima li ko da se interesira za mene [shocked][shocked][shocked]
Pa ja sam se jučer ali si me na brzinu otpilio[rolleyes]
[emo_cool]
zeko: ” Ima li ko da se interesira za mene [shocked][shocked][shocked] ” Pa ja sam se jučer ali si me na brzinu otpilio[rolleyes]
Ma daj Mateja,možda je tebi tako izgledalo ali nije tako,u svakom slučaju oprosti[pray][embarass][embarass]
zeko,
mateja: ” zeko: ” Ima li ko da se interesira za mene [shocked][shocked][shocked] ” Pa ja sam se jučer ali si me na brzinu otpilio[rolleyes] ” Ma daj Mateja,možda je tebi tako izgledalo ali nije tako,u svakom slučaju oprosti[pray][embarass][embarass]
Super da još postoji mogučnost za mene….pa onda se mogu ja interesirati za tebe, samo da neće bit na kraju Njetto ljut na mene, kad ne znam da li ste si sad dobri ili ne[huh]
[emo_cool]
zeko: ” mateja: ” zeko: ” Ima li ko da se interesira za mene [shocked][shocked][shocked] ” Pa ja sam se jučer ali si me na brzinu otpilio[rolleyes] ” Ma daj Mateja,možda je tebi tako izgledalo ali nije tako,u svakom slučaju oprosti[pray][embarass][embarass] ” Super da još postoji mogučnost za mene….pa onda se mogu ja interesirati za tebe, samo da neće bit na kraju Njetto ljut na mene, kad ne znam da li ste si sad dobri ili ne[huh]
Ma dobri smo uvik,ali kad si ti u pitanju možemo biti i loši nije problem[embarass][embarass]
zeko,
mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Ima li ko da se interesira za mene [shocked][shocked][shocked] ” Pa ja sam se jučer ali si me na brzinu otpilio[rolleyes] ” Ma daj Mateja,možda je tebi tako izgledalo ali nije tako,u svakom slučaju oprosti[pray][embarass][embarass] ” Super da još postoji mogučnost za mene….pa onda se mogu ja interesirati za tebe, samo da neće bit na kraju Njetto ljut na mene, kad ne znam da li ste si sad dobri ili ne[huh] ” Ma dobri smo uvik,ali kad si ti u pitanju možemo biti i loši nije problem[embarass][embarass]
Onda trebamo nešto dogovorit samo me malo strah, da neče Njetto uletit i sve pokvarit[angry]
[emo_cool]
zeko: ” mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Ima li ko da se interesira za mene [shocked][shocked][shocked] ” Pa ja sam se jučer ali si me na brzinu otpilio[rolleyes] ” Ma daj Mateja,možda je tebi tako izgledalo ali nije tako,u svakom slučaju oprosti[pray][embarass][embarass] ” Super da još postoji mogučnost za mene….pa onda se mogu ja interesirati za tebe, samo da neće bit na kraju Njetto ljut na mene, kad ne znam da li ste si sad dobri ili ne[huh] ” Ma dobri smo uvik,ali kad si ti u pitanju možemo biti i loši nije problem[embarass][embarass] ” Onda trebamo nešto dogovorit samo me malo strah, da neče Njetto uletit i sve pokvarit[angry]
Ako bude platit ću mu limunadu i on je miran[lol] [lol]