zeko: ” Alabama: ” Dobro večer, dragi ljudi. Kako ste?[smiley] ” Hvala na pitanju,još uvik je dobro a kod tebe ” Dobro je i ovdje, Zeko. Još ne tuku[undecid]
Niko ne sme da nas bije[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
mateja: ” Alabama: ” Dobro večer, dragi ljudi. Kako ste?[smiley] ” Pozdrav Alabama…ja sam bila do malo prije dobro, ali me je Zeko sad rasplakao[cry] ” Pozdrav kolegici iz Slovenije. Zašto te Zeko rasplakao? Ne mogu vjerovati.[huh]
Ni ja[shocked][shocked][shocked]
mateja: ” Alabama: ” Dobro večer, dragi ljudi. Kako ste?[smiley] ” Pozdrav Alabama…ja sam bila do malo prije dobro, ali me je Zeko sad rasplakao[cry] ” Pozdrav kolegici iz Slovenije. Zašto te Zeko rasplakao? Ne mogu vjerovati.[huh]
Jer mu nisam dobra za razgovor…uvijek žele nešto bolje i novije[sad]
[emo_cool]
Alabama: ” mateja: ” Alabama: ” Dobro večer, dragi ljudi. Kako ste?[smiley] ” Pozdrav Alabama…ja sam bila do malo prije dobro, ali me je Zeko sad rasplakao[cry] ” Pozdrav kolegici iz Slovenije. Zašto te Zeko rasplakao? Ne mogu vjerovati.[huh] ” Jer mu nisam dobra za razgovor…uvijek žele nešto bolje i novije[sad]
Griješiš,ti si nezamjenjiva u svakom pogledu[thumbsup]
Nisam baš sve pročitao, ali gdje je zapelo u konverzaciji?
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Zeko a maloprije si mi rekao da me nisi tražio kad si pitao ima li koga, a ja sva sretna uletila jer će konačno past jedan pametan razgovor[huh]
[emo_cool]
Ma mi ti svi obožavamo Mateju,pa negdi nenamjerno zabrljamo[pray]
Zeko a maloprije si mi rekao da me nisi tražio kad si pitao ima li koga, a ja sva sretna uletila jer će konačno past jedan pametan razgovor[huh]
Uf,nisam ti nešto pametan ovih dana[angry]
Pa znaš Alabama ako ne bi bilo toga, onda ovdje ne bi bilo tako zanimljivo kao što je…svađe i svađice iz dana u dan a onda konačno pomirenje[proud]
[emo_cool]
zeko,
mateja: ” Zeko a maloprije si mi rekao da me nisi tražio kad si pitao ima li koga, a ja sva sretna uletila jer će konačno past jedan pametan razgovor[huh] ” Uf,nisam ti nešto pametan ovih dana[angry]
Pa nisam ni ja ali ipak bi razgovarala…bar trudila bi se bit pametna[rolleyes]
[emo_cool]
zeko,
Alabama: ” Nisam baš sve pročitao, ali gdje je zapelo u konverzaciji? ” Ma mi ti svi obožavamo Mateju,pa negdi nenamjerno zabrljamo[pray]
Pa, ako je tako, vjerujem da će vam Mateja oprostiti.
@Mateja
Svi su ti oni jako dobri dečki. Imao sam tu čast upoznati ih[thumbsup]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.