Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” svojnov9: ” njetto: ” ” E znan ti si na njenoj strani,…..moga san mislit ” Dobro a na čijoj si ti strani kad si odfrljacija Zeku a zvao nas je na piće… ” Izgleda da ima danas već dosta limunade[rolleyes] ” Loše čitaš između redaka…..[proud]

Pa nemam ja vremena za to[shocked], zar nisi vidio kako je bilo danas divlje na burzi[rolleyes]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” zeko: ” svojnov9: ” Jak vam je konzorcij kad te je danas odheba….. ” Taktička varka[lol] [lol] ” Ja vas dvojicu zaista neču nikad shvatiti[rolleyes], jednom ste si dobri, drugi put ne a onda opet da i ne….pa ko uopšte zna što je sa vama[huh] ” Dođi pa provjeri šta se događa…..[shocked] ” Pa jednom hoču…iznenada ću upast, da ću si konačno bit na jasnom, što se događa[wink] ” Đođi 2011….ta mi godina po horoskopu paše……..[cool] ” Ipak ću malo prije…ne bi željela da prije odrasteš[lol]

Ma odrast ću ja….nema žurbe….ni nervoze………[cool], a i mamina mi je to želja…

Sve je stvar psihe.....

Ma odrast ću ja….nema žurbe….ni nervoze………[cool], a i mamina mi je to želja…

A zašto mamina…zar te se želi što prije riješiti[huh]

[emo_cool]

Di ste se opet izgubili[shocked][shocked]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ja sam tu…ali nisam sigurna, da si mene tražio[undecid]

[emo_cool]

Ja sam tu…ali nisam sigurna, da si mene tražio[undecid]

Pa i nisam,ako te tražim odmah me pojedinci napadaju[embarass][embarass]

mateja: ” Ja sam tu…ali nisam sigurna, da si mene tražio[undecid] ” Pa i nisam,ako te tražim odmah me pojedinci napadaju[embarass][embarass]

[sad]

[emo_cool]

Dobro večer, dragi ljudi. Kako ste?[smiley]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Hvala na pitanju,još uvik je dobro a kod tebe

Pozdrav Alabama…ja sam bila do malo prije dobro, ali me je Zeko sad rasplakao[cry]

[emo_cool]

Alabama: ” Dobro večer, dragi ljudi. Kako ste?[smiley] ” Hvala na pitanju,još uvik je dobro a kod tebe

Dobro je i ovdje, Zeko. Još ne tuku[undecid]

Alabama: ” Dobro večer, dragi ljudi. Kako ste?[smiley] ” Pozdrav Alabama…ja sam bila do malo prije dobro, ali me je Zeko sad rasplakao[cry]

Pozdrav kolegici iz Slovenije. Zašto te Zeko rasplakao? Ne mogu vjerovati.[huh]

New Report

Close