Dođi pa provjeri šta se događa…..[shocked]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
njetto: ” Dođi pa provjeri šta se događa…..[shocked] ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ima još jedna uzrečica, a glasi: ” E ne zna Biba”…..[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
”
E znan ti si na njenoj strani,…..moga san mislit
Dobro a na čijoj si ti strani kad si odfrljacija Zeku a zvao nas je na piće…
svojnov9:
”
njetto: ” Dođi pa provjeri šta se događa…..[shocked] ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
”
Ima još jedna uzrečica, a glasi: ” E ne zna Biba”…..[thumbsup]
Ovo neću komentirati…….???
njetto: ” ” E znan ti si na njenoj strani,…..moga san mislit ” Dobro a na čijoj si ti strani kad si odfrljacija Zeku a zvao nas je na piće…
[lol] [lol] [lol] [lol] ………[shocked][shocked]
Sve je stvar psihe.....
Vidi, nema ga sad kad treba ispunit obećano….[undecid]
E ne zna Biba…..[rolleyes]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” zeko: ” svojnov9: ” Jak vam je konzorcij kad te je danas odheba….. ” Taktička varka[lol] [lol] ” Ja vas dvojicu zaista neču nikad shvatiti[rolleyes], jednom ste si dobri, drugi put ne a onda opet da i ne….pa ko uopšte zna što je sa vama[huh] ” Dođi pa provjeri šta se događa…..[shocked]
Pa jednom hoču…iznenada ću upast, da ću si konačno bit na jasnom, što se događa[wink]
[emo_cool]
njetto: ” ” E znan ti si na njenoj strani,…..moga san mislit ” Dobro a na čijoj si ti strani kad si odfrljacija Zeku a zvao nas je na piće…
Izgleda da ima danas već dosta limunade[rolleyes]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” zeko: ” svojnov9: ” Jak vam je konzorcij kad te je danas odheba….. ” Taktička varka[lol] [lol] ” Ja vas dvojicu zaista neču nikad shvatiti[rolleyes], jednom ste si dobri, drugi put ne a onda opet da i ne….pa ko uopšte zna što je sa vama[huh] ” Dođi pa provjeri šta se događa…..[shocked] ” Pa jednom hoču…iznenada ću upast, da ću si konačno bit na jasnom, što se događa[wink]
Đođi 2011….ta mi godina po horoskopu paše……..[cool]
Sve je stvar psihe.....
svojnov9: ” njetto: ” ” E znan ti si na njenoj strani,…..moga san mislit ” Dobro a na čijoj si ti strani kad si odfrljacija Zeku a zvao nas je na piće… ” Izgleda da ima danas već dosta limunade[rolleyes]
Loše čitaš između redaka…..[proud]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” zeko: ” svojnov9: ” Jak vam je konzorcij kad te je danas odheba….. ” Taktička varka[lol] [lol] ” Ja vas dvojicu zaista neču nikad shvatiti[rolleyes], jednom ste si dobri, drugi put ne a onda opet da i ne….pa ko uopšte zna što je sa vama[huh] ” Dođi pa provjeri šta se događa…..[shocked] ” Pa jednom hoču…iznenada ću upast, da ću si konačno bit na jasnom, što se događa[wink] ” Đođi 2011….ta mi godina po horoskopu paše……..[cool]
Ipak ću malo prije…ne bi željela da prije odrasteš[lol]
[emo_cool]