Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Samo moraš još malo vježbat u stilu: Bih rado drage volje, ali mi se nešto baš zakompliciralo za Petak” …kužiš..[cool]

Bojim se da me ne bi razumjeli [smiley]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Ovo na ovoj burzi je više za izrigat se, amerika zelena, evropa još zelenija….[undecid]

Sve je stvar psihe.....

octopus: ” pa može se[cool] ja skombiniram privatno ( petak) i poslovno ( subota i ned.)[thumbsup] ” E da, lako vama u EU

Ma nema ona Octopus volju to je to, ja sam uvjeren da bi Mateja došla da joj situacija nije toliko komplicirana…. [cool]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” Samo moraš još malo vježbat u stilu: Bih rado drage volje, ali mi se nešto baš zakompliciralo za Petak” …kužiš..[cool] ” Bojim se da me ne bi razumjeli [smiley]

Ma stara ja bih razumio…..ja sve razumin……[cool]

Sve je stvar psihe.....

zeko: ” @Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray] ” Žicaru….[cool]

Sramotiš nam narod prid stranjskin sviton…..[cool]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” zeko: ” @Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray] ” Žicaru….[cool] ” Sramotiš nam narod prid stranjskin sviton…..[cool]

Ma oćeš platit ili nećeš,ako nećeš onda ću sam sebi[angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

njetto: ” njetto: ” zeko: ” @Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray] ” Žicaru….[cool] ” Sramotiš nam narod prid stranjskin sviton…..[cool] ” Ma oćeš platit ili nećeš,ako nećeš onda ću sam sebi[angry]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

njetto:

njetto: ” zeko: ” @Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray] ” Žicaru….[cool] ” Sramotiš nam narod prid stranjskin sviton…..[cool]

Ma oćeš platit ili nećeš,ako nećeš onda ću sam sebi[angry]

Misliš da je svak ka i ja….

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

@svojnov9
Misliš da je svak ka i ja….
Je,samo što je kod tebe obrnuto[lol] [lol] [lol]

Je ,ja zovem i ja platim a ti bi Njetta…..[cry]

Je ,ja zovem i ja platim a ti bi Njetta…..[cry]

Ne bi ja Njeta,ti bi Njeta[kiss][kiss]

Sad si me zbunija ko bi njeta….

New Report

Close