Samo moraš još malo vježbat u stilu: Bih rado drage volje, ali mi se nešto baš zakompliciralo za Petak” …kužiš..[cool]
Bojim se da me ne bi razumjeli [smiley]
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
Ovo na ovoj burzi je više za izrigat se, amerika zelena, evropa još zelenija….[undecid]
Sve je stvar psihe.....
octopus: ” pa može se[cool] ja skombiniram privatno ( petak) i poslovno ( subota i ned.)[thumbsup] ” E da, lako vama u EU
Ma nema ona Octopus volju to je to, ja sam uvjeren da bi Mateja došla da joj situacija nije toliko komplicirana…. [cool]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” Samo moraš još malo vježbat u stilu: Bih rado drage volje, ali mi se nešto baš zakompliciralo za Petak” …kužiš..[cool] ” Bojim se da me ne bi razumjeli [smiley]
Ma stara ja bih razumio…..ja sve razumin……[cool]
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” @Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray] ” Žicaru….[cool]
Sramotiš nam narod prid stranjskin sviton…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” zeko: ” @Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray] ” Žicaru….[cool] ” Sramotiš nam narod prid stranjskin sviton…..[cool]
Ma oćeš platit ili nećeš,ako nećeš onda ću sam sebi[angry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
njetto: ” njetto: ” zeko: ” @Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray] ” Žicaru….[cool] ” Sramotiš nam narod prid stranjskin sviton…..[cool] ” Ma oćeš platit ili nećeš,ako nećeš onda ću sam sebi[angry]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
njetto:
”
njetto: ” zeko: ” @Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray] ” Žicaru….[cool] ” Sramotiš nam narod prid stranjskin sviton…..[cool]
”
Ma oćeš platit ili nećeš,ako nećeš onda ću sam sebi[angry]
Misliš da je svak ka i ja….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
@svojnov9
Misliš da je svak ka i ja….
Je,samo što je kod tebe obrnuto[lol] [lol] [lol]
Je ,ja zovem i ja platim a ti bi Njetta…..[cry]
Ne bi ja Njeta,ti bi Njeta[kiss][kiss]