ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika??
Nautika “poslovno”
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije…
Oće bit za nas šta posla ionako linčarimo[wink]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
njetto: ” octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije… ” Oće bit za nas šta posla ionako linčarimo[wink]
Biće svega, a ne samo posla……[cool]
Sve je stvar psihe.....
octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije…
Vidiš kako Njetto zna, da je privatno onda bih iskombinirala da u petak dođem [smiley]
njetto: ” octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije… ” Vidiš kako Njetto zna, da je privatno onda bih iskombinirala da u petak dođem [smiley]
Jesi Octopuse,….?!? Pitaj mene…….[cool]
Sve je stvar psihe.....
@Njetto
Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
ninna: ” njetto: ” octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije… ” Vidiš kako Njetto zna, da je privatno onda bih iskombinirala da u petak dođem [smiley] ” Jesi Octopuse,….?!? Pitaj mene…….[cool]
pa može se[cool] ja skombiniram privatno ( petak) i poslovno ( subota i ned.)[thumbsup]
njetto: ” octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije… ” Vidiš kako Njetto zna, da je privatno onda bih iskombinirala da u petak dođem [smiley]
Samo moraš još malo vježbat u stilu: Bih rado drage volje, ali mi se nešto baš zakompliciralo za Petak” …kužiš..[cool]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
@Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray]
Žicaru….[cool]
Sve je stvar psihe.....
pa može se[cool] ja skombiniram privatno ( petak) i poslovno ( subota i ned.)[thumbsup]
E da, lako vama u EU