Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika??

Nautika “poslovno”

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije…

Oće bit za nas šta posla ionako linčarimo[wink]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Opet sam zna……[proud]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije… ” Oće bit za nas šta posla ionako linčarimo[wink]

Biće svega, a ne samo posla……[cool]

Sve je stvar psihe.....

octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije…

Vidiš kako Njetto zna, da je privatno onda bih iskombinirala da u petak dođem [smiley]

evo ja isto.planira sam drugi vikend pa propalo tako da sad odmah prvi dan[smiley]

njetto: ” octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije… ” Vidiš kako Njetto zna, da je privatno onda bih iskombinirala da u petak dođem [smiley]

Jesi Octopuse,….?!? Pitaj mene…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

@Njetto
Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

ninna: ” njetto: ” octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije… ” Vidiš kako Njetto zna, da je privatno onda bih iskombinirala da u petak dođem [smiley] ” Jesi Octopuse,….?!? Pitaj mene…….[cool]

pa može se[cool] ja skombiniram privatno ( petak) i poslovno ( subota i ned.)[thumbsup]

njetto: ” octopus: ” ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika?? ” Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije… ” Vidiš kako Njetto zna, da je privatno onda bih iskombinirala da u petak dođem [smiley]

Samo moraš još malo vježbat u stilu: Bih rado drage volje, ali mi se nešto baš zakompliciralo za Petak” …kužiš..[cool]

Sve je stvar psihe.....

@Njetto Tebi bi pametnije bilo da negdi platiš pivo nego što si se tu raspisa,pisat možeš i večeras[pray]

Žicaru….[cool]

Sve je stvar psihe.....

pa može se[cool] ja skombiniram privatno ( petak) i poslovno ( subota i ned.)[thumbsup]

E da, lako vama u EU

New Report

Close