ninna bi da idemo sami u Calypsa…samo prijatelji su ipak….[lol]
Ah, vrlih li prijatelja.
Nisu zaboravili da je danas 01.04. pa
su se malo našalili s tobom.
No nema veze, sam ti dođi u Kašteleta….
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol]
Zar ne bi uživao…sami u dvoje[lol]
[emo_cool]
jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol]
P.S. Pazi se Svojnova,…….[cool]…ima dlake između obrva, ka Mesić, ti su z…bani…[cool]
Sve je stvar psihe.....
octopus: ” jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol] ” Zar ne bi uživao…sami u dvoje[lol]
ne bi hvala !!
Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool]
Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
octopus: ” jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol] ” Zar ne bi uživao…sami u dvoje[lol]
A šta bi im falilo….[undecid]
Sve je stvar psihe.....
Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool]
Da ne bi bilo nikome krivo mogli bi u po noge,šta ti kažeš[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak
Eto zna san…..[proud]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak
poslovno ili nautika??
zeko,
njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Da ne bi bilo nikome krivo mogli bi u po noge,šta ti kažeš[lol] [lol] [lol]
Ma ne radi više…….[cry]
Sve je stvar psihe.....
ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika??
Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije…
Sve je stvar psihe.....