Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol]

ninna bi da idemo sami u Calypsa…samo prijatelji su ipak….[lol]

Ah, vrlih li prijatelja.
Nisu zaboravili da je danas 01.04. pa
su se malo našalili s tobom.
No nema veze, sam ti dođi u Kašteleta….

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Zar ne bi uživao…sami u dvoje[lol]

[emo_cool]

P.S. Pazi se Svojnova,…….[cool]…ima dlake između obrva, ka Mesić, ti su z…bani…[cool]

Sve je stvar psihe.....

octopus: ” jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol] ” Zar ne bi uživao…sami u dvoje[lol]

ne bi hvala !!

Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool]

Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

octopus: ” jeb….samo da nije svojnov pozva samo mene u Kaštalet [lol] [lol] ” Zar ne bi uživao…sami u dvoje[lol]

A šta bi im falilo….[undecid]

Sve je stvar psihe.....

Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool]

Da ne bi bilo nikome krivo mogli bi u po noge,šta ti kažeš[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak

Eto zna san…..[proud]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak

poslovno ili nautika??

njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Da ne bi bilo nikome krivo mogli bi u po noge,šta ti kažeš[lol] [lol] [lol]

Ma ne radi više…….[cry]

Sve je stvar psihe.....

ninna: ” njetto: ” Ajde nemojte pravit zbunjoze oćemo Calypso ili Kaštelet? A ti Ninna samo nemoj doć pa češ vidit? Ovde mi b(.)rkaš Zeki pojmove…..[cool] ” Eto mene idući tjedan u ST-u, samo čist sumnjam da će to biti petak ” poslovno ili nautika??

Poslovno naravno……[cool]..pitaš pizdarije…

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close