Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

svojnov9:

Bo_a mi ova prethodna priča je bila dramatično zanimljiva za širu masu na ležerno.Daj recite nam ima li šta sexa kod vas s obzirom na mladost ili samo trejd….[wink]

molim poziv na mobitel ako je ovo bila zajebancija….čini mi se preosobno

A ti to vraćaš……..,ajme ,pa neka drugi odluče tko je zabavniji dali zafrkancija ili osornost ili da se dogovorim sa ekipom najprije jer očito nas ima više koji te ugrožavaju na ležerno

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

nikson: ” Ma evo ja sam se satra za ovo pronaći svojnov me je nešto pitao uvezi ovoga a gle koga pronađem u komentarima http://www.poslovni.hr/48826.aspx ” Nik malo si se zaletija ali možda neznaš kako reagirati kad ti neko priđe straga…..stoga pripazi i pitaj za savjet a to vridi i za one koji ti drže leđa…..

Mislija san da “griju leđa” ?!?…..[cool]

Sve je stvar psihe.....

svojnov9:
” Bo_a mi ova prethodna priča je bila dramatično zanimljiva za širu masu na ležerno.Daj recite nam ima li šta sexa kod vas s obzirom na mladost ili samo trejd….
Ja san se samo dira……[cool]…i gleda……[undecid]

Sve je stvar psihe.....

Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ?
Meni govori da će otrest samo tako…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ?
Meni govori da će otrest samo tako…….[cool]

Znači da požuriš kupit dok još ima….

njetto: ” Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool] ” Znači da požuriš kupit dok još ima….

Ne boj se, to ti je ka i cekiljača, nje ima uvik, neće nestat. Nerodilo……..[cool]

Sve je stvar psihe.....

Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool]

sve mi se čini da će bit isto ka i sa VIRO-R-A[angry] [angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

njetto: ” Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool] ” sve mi se čini da će bit isto ka i sa VIRO-R-A[angry] [angry]

Nada umire zadnja…….[bye]

Sve je stvar psihe.....

zeko: ” njetto: ” Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool] ” sve mi se čini da će bit isto ka i sa VIRO-R-A[angry] [angry] ” Nada umire zadnja…….[bye]

Ali naša lova odlazi …. prva …. ( njima ….) …. [bye]

Ko danas nije zaradia lovu ….. neće nikad ….. [pray][pray][pray]

Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool]

Očigledno će biti super ……. ( osobe iz roda kukaca – mrava … ) nema nigdje ….. da nije završio u nečijem gepeku ….. ( doduse gepek bi morao biti velik …..)

Di je svojnov9 ……

Imam mali poslić za njega …….

Spremam se u dokup ……. [lol] [lol] [lol]

Moram zaminiti ove od 7 $ ( dolara ) za one njegove prave od 3 $ (dolara ) ……….[wink][wink][wink]

A dok neke su ti kolege maznuli u Arizoni……Jel to onih osam šta si reka da će izgubit posa…..

New Report

Close