svojnov9:
”
Bo_a mi ova prethodna priča je bila dramatično zanimljiva za širu masu na ležerno.Daj recite nam ima li šta sexa kod vas s obzirom na mladost ili samo trejd….[wink]
”
molim poziv na mobitel ako je ovo bila zajebancija….čini mi se preosobno
A ti to vraćaš……..,ajme ,pa neka drugi odluče tko je zabavniji dali zafrkancija ili osornost ili da se dogovorim sa ekipom najprije jer očito nas ima više koji te ugrožavaju na ležerno
nikson: ” Ma evo ja sam se satra za ovo pronaći svojnov me je nešto pitao uvezi ovoga a gle koga pronađem u komentarima http://www.poslovni.hr/48826.aspx ” Nik malo si se zaletija ali možda neznaš kako reagirati kad ti neko priđe straga…..stoga pripazi i pitaj za savjet a to vridi i za one koji ti drže leđa…..
Mislija san da “griju leđa” ?!?…..[cool]
svojnov9:
” Bo_a mi ova prethodna priča je bila dramatično zanimljiva za širu masu na ležerno.Daj recite nam ima li šta sexa kod vas s obzirom na mladost ili samo trejd….
Ja san se samo dira……[cool]…i gleda……[undecid]
Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ?
Meni govori da će otrest samo tako…….[cool]
Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ?
Meni govori da će otrest samo tako…….[cool]
Znači da požuriš kupit dok još ima….
njetto: ” Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool] ” Znači da požuriš kupit dok još ima….
Ne boj se, to ti je ka i cekiljača, nje ima uvik, neće nestat. Nerodilo……..[cool]
Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool]
sve mi se čini da će bit isto ka i sa VIRO-R-A[angry] [angry]
njetto: ” Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool] ” sve mi se čini da će bit isto ka i sa VIRO-R-A[angry] [angry]
Nada umire zadnja…….[bye]
zeko: ” njetto: ” Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool] ” sve mi se čini da će bit isto ka i sa VIRO-R-A[angry] [angry] ” Nada umire zadnja…….[bye]
Ali naša lova odlazi …. prva …. ( njima ….) …. [bye]
Ko danas nije zaradia lovu ….. neće nikad ….. [pray][pray][pray]
Svi istrali izvješća, a IPKK ga nema još, a cijena skače u nebesa…..šta ti to govori Zeko ? Meni govori da će otrest samo tako…….[cool]
Očigledno će biti super ……. ( osobe iz roda kukaca – mrava … ) nema nigdje ….. da nije završio u nečijem gepeku ….. ( doduse gepek bi morao biti velik …..)
Di je svojnov9 ……
Imam mali poslić za njega …….
Spremam se u dokup ……. [lol] [lol] [lol]
Moram zaminiti ove od 7 $ ( dolara ) za one njegove prave od 3 $ (dolara ) ……….[wink][wink][wink]