Ma evo ja sam se satra za ovo pronaći svojnov me je nešto pitao uvezi ovoga a gle koga pronađem u komentarima http://www.poslovni.hr/48826.aspx
Niksone,sve to stoji,ali ipak mislim da je njemu zanimljivija tema ovih zadnjih par postova[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Ljudi moji kako ste si danas svi dali “duška” da podučite Svojnov9…pitam se ja gdje ste bili jučer, kad je trebao pomoč, dan kasnije mi se ipak čini malo kasno[huh]
Misliš da je izvršio suicid[shocked][shocked][shocked][shocked][shocked]
Ma znam ja šta njega boli [lol]
Uf,znači ti njega ličiš[shocked][shocked]
zeko,
mateja: ” Ljudi moji kako ste si danas svi dali “duška” da podučite Svojnov9…pitam se ja gdje ste bili jučer, kad je trebao pomoč, dan kasnije mi se ipak čini malo kasno[huh] ” Misliš da je izvršio suicid[shocked][shocked][shocked][shocked][shocked]
Zeko sad si me dobro prestrašio…ajde Svojnov9 javi se, da znamo da je sve u redu[huh]
[emo_cool]
Ford,
neki misle da su zanimljivi širim masama pa se malo opustu[thumbsup]
Forde čini mi se da je ovo preosobno a to ćemo ja i ti rješiti i to danas…..
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Ma evo ja sam se satra za ovo pronaći svojnov me je nešto pitao uvezi ovoga a gle koga pronađem u komentarima http://www.poslovni.hr/48826.aspx
Nik malo si se zaletija ali možda neznaš kako reagirati kad ti neko priđe straga…..stoga pripazi i pitaj za savjet a to vridi i za one koji ti drže leđa…..
Vjerovatno kontate da ste moćni ali zamjerili ste se Svojnovu i ja to iz ponosa neću bez dobrog opravdanja oprostiti ali vas dvoje netrebate strahovati pošto ste elokventni i bogami hrabri što ja shvaćam da sa namjerom me želite diskreditirati……Imate broj i očekivam poziv ako je ovo zajebancija ako ne tada ćemo po muški…
Bo_a mi ova prethodna priča je bila dramatično zanimljiva za širu masu na ležerno.Daj recite nam ima li šta sexa kod vas s obzirom na mladost ili samo trejd….[wink]
molim poziv na mobitel ako je ovo bila zajebancija….čini mi se preosobno