Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

zeko: ” sjuzann: ” Alabama: ” svojnov9: ” mateja: ” [cry][cry][cry] Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry] ” Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh] ” Crni sine, ali si ga opet nadrobio[smiley] ” nema druge nego ga opet poslati na repeticije….samo ovaj put dok ne utvrdi gradivo ne puštaj ga….[lol] ” Kod koga da ga pošaljemo[shocked][shocked] ipak triba kod nekoga ko je iskusniji[sad] ” Alabama se ponudio…[smiley]…on je stara škola….

Slažem se što se tiče Alabame,poznavajuć svojnova izgleda da bolje pamti od ženskog roda[rolleyes]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

sjuzann: ” njetto: ” Ford: ” njetto: ” Ajme Svojnov opet se uvlačiš i to ni više ni manje nego kroz četri stranice……….[shocked]….strašno ” neki misle da su zanimljivi širim masama pa se malo opustu[thumbsup] ” A je i to je, nego mi je više da jedan muškarac može ovako nisko pasti u uvlačenju….[cool]….umisto da reče “Ma daaaaaj[/b]” ” sigurno ga ovom neče učiti….[lol] ” Ne kužiš kontekst jer te nema na okupljanjima…[cool]

potrudit ću se skužiti na nakom od budućih okupljanja….[smiley]

Poz. društvo. Evo trudim se max. koliko mogu na educiranju Svojnova, ali izgleda da neide. Kaže da je “južnjak” pa ne može obuzdati emocije. Zamolio sam i Dalmatika da pomogne (obzirom da radi u teatru) da ga poduči kako bar odglumiti kavalira. Mislim da mu moramo još posvetiti vremena, ali ići će to na bolje.[smiley]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” Alabama: ” svojnov9: ” mateja: ” [cry][cry][cry] Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry] ” Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh] ” Crni sine, ali si ga opet nadrobio[smiley] ” nema druge nego ga opet poslati na repeticije….samo ovaj put dok ne utvrdi gradivo ne puštaj ga….[lol] ” Kod koga da ga pošaljemo[shocked][shocked] ipak triba kod nekoga ko je iskusniji[sad] ” Alabama se ponudio…[smiley]…on je stara škola…. ” Slažem se što se tiče Alabame,poznavajuć svojnova izgleda da bolje pamti od ženskog roda[rolleyes]

ili lošije pamti…Alabama ga je već učio kako se ophoditi s damama ali njemu to nešto slabo ide…….i nemoj mi dirati u ženski rod…[lol]

njetto: ” sjuzann: ” njetto: ” Ford: ” njetto: ” Ajme Svojnov opet se uvlačiš i to ni više ni manje nego kroz četri stranice……….[shocked]….strašno ” neki misle da su zanimljivi širim masama pa se malo opustu[thumbsup] ” A je i to je, nego mi je više da jedan muškarac može ovako nisko pasti u uvlačenju….[cool]….umisto da reče “Ma daaaaaj[/b]” ” sigurno ga ovom neče učiti….[lol] ” Ne kužiš kontekst jer te nema na okupljanjima…[cool] ” potrudit ću se skužiti na nakom od budućih okupljanja….[smiley]

Nemoj se pritit, jer ionako nećeš doć,….imamo više primjera….[cool]

Sve je stvar psihe.....

Poz. društvo. Evo trudim se max. koliko mogu na educiranju Svojnova, ali izgleda da neide. Kaže da je “južnjak” pa ne može obuzdati emocije. Zamolio sam i Dalmatika da pomogne (obzirom da radi u teatru) da ga poduči kako bar odglumiti kavalira. Mislim da mu moramo još posvetiti vremena, ali ići će to na bolje.[smiley]

nema tu pomoći….[lol]

A da podveže vezicom,..testise ?!?……[cool]

Sve je stvar psihe.....

Alabama: ” Poz. društvo. Evo trudim se max. koliko mogu na educiranju Svojnova, ali izgleda da neide. Kaže da je “južnjak” pa ne može obuzdati emocije. Zamolio sam i Dalmatika da pomogne (obzirom da radi u teatru) da ga poduči kako bar odglumiti kavalira. Mislim da mu moramo još posvetiti vremena, ali ići će to na bolje.[smiley] ” nema tu pomoći….[lol]

Misliš, Suz?[huh]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ljudi moji kako ste si danas svi dali “duška” da podučite Svojnov9…pitam se ja gdje ste bili jučer, kad je trebao pomoč, dan kasnije mi se ipak čini malo kasno[huh]

[emo_cool]

Ma evo ja sam se satra za ovo pronaći svojnov me je nešto pitao uvezi ovoga a gle koga pronađem u komentarima http://www.poslovni.hr/48826.aspx

Ljudi moji kako ste si danas svi dali “duška” da podučite Svojnov9…pitam se ja gdje ste bili jučer, kad je trebao pomoč, dan kasnije mi se ipak čini malo kasno[huh]

Jučer smo samo gledali dokle može ići……[cool]
A danas dajemo viđenje situacije…..

Sve je stvar psihe.....

Pa di njetto kućo stara oronula [lol]

New Report

Close