Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Kako niko ovde nema sluha, od sada vam je pjesma po narudžbi……cca 10000-15000 kn u vremenu od 5 dana, …..ima li ko šta protiv ?……[cool]

Sve je stvar psihe.....

Ajme Svojnov opet se uvlačiš i to ni više ni manje nego kroz četri stranice……….[shocked]….strašno

Sve je stvar psihe.....

Kako niko ovde nema sluha, od sada vam je pjesma po narudžbi……cca 10000-15000 kn u vremenu od 5 dana, …..ima li ko šta protiv ?……[cool]

Nisi ti uopće skup za pet dana,neki dođu za jednu večer toliko[lol] [lol] [lol] (za pismu naravno)[kiss][kiss]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ajme Svojnov opet se uvlačiš i to ni više ni manje nego kroz četri stranice……….[shocked]….strašno

neki misle da su zanimljivi širim masama pa se malo opustu[thumbsup]

svojnov9: ” mateja: ” [cry][cry][cry] Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry] ” Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh] ” Crni sine, ali si ga opet nadrobio[smiley]

[lol] [lol] [lol]

njetto: ” Kako niko ovde nema sluha, od sada vam je pjesma po narudžbi……cca 10000-15000 kn u vremenu od 5 dana, …..ima li ko šta protiv ?……[cool] ” Nisi ti uopće skup za pet dana,neki dođu za jednu večer toliko[lol] [lol] [lol] (za pismu naravno)[kiss][kiss]

A nisi skužija,….ne treba to platit u kešu,nego ono da uvatin na 30000 ulaganja u 5 dana….[cool]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” Ajme Svojnov opet se uvlačiš i to ni više ni manje nego kroz četri stranice……….[shocked]….strašno ” neki misle da su zanimljivi širim masama pa se malo opustu[thumbsup]

A je i to je, nego mi je više da jedan muškarac može ovako nisko pasti u uvlačenju….[cool]….umisto da reče “Ma daaaaaj”

Sve je stvar psihe.....

svojnov9: ” mateja: ” [cry][cry][cry] Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry] ” Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh] ” Crni sine, ali si ga opet nadrobio[smiley]

nema druge nego ga opet poslati na repeticije….samo ovaj put dok ne utvrdi gradivo ne puštaj ga….[lol]

Alabama: ” svojnov9: ” mateja: ” [cry][cry][cry] Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry] ” Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh] ” Crni sine, ali si ga opet nadrobio[smiley] ” nema druge nego ga opet poslati na repeticije….samo ovaj put dok ne utvrdi gradivo ne puštaj ga….[lol]

Kod koga da ga pošaljemo[shocked][shocked] ipak triba kod nekoga ko je iskusniji[sad]

sjuzann: ” Alabama: ” svojnov9: ” mateja: ” [cry][cry][cry] Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry] ” Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh] ” Crni sine, ali si ga opet nadrobio[smiley] ” nema druge nego ga opet poslati na repeticije….samo ovaj put dok ne utvrdi gradivo ne puštaj ga….[lol] ” Kod koga da ga pošaljemo[shocked][shocked] ipak triba kod nekoga ko je iskusniji[sad]

Alabama se ponudio…[smiley]…on je stara škola….

Ford: ” njetto: ” Ajme Svojnov opet se uvlačiš i to ni više ni manje nego kroz četri stranice……….[shocked]….strašno ” neki misle da su zanimljivi širim masama pa se malo opustu[thumbsup] ” A je i to je, nego mi je više da jedan muškarac može ovako nisko pasti u uvlačenju….[cool]….umisto da reče “Ma daaaaaj[/b]”

sigurno ga ovom neče učiti….[lol]

njetto: ” Ford: ” njetto: ” Ajme Svojnov opet se uvlačiš i to ni više ni manje nego kroz četri stranice……….[shocked]….strašno ” neki misle da su zanimljivi širim masama pa se malo opustu[thumbsup] ” A je i to je, nego mi je više da jedan muškarac može ovako nisko pasti u uvlačenju….[cool]….umisto da reče “Ma daaaaaj[/b]” ” sigurno ga ovom neče učiti….[lol]

Ne kužiš kontekst jer te nema na okupljanjima…[cool]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close