”
Prije dva dana smo pričali kad si bio off?!!! I to cijeeellloooo veeećeeer…pa bolje da si zaboravio kad si kasnije hvalio samo Zeku[sad]
Nemoj tako pa znaš da si ti puno bolja ženska nego što će Zeko ikad biti………
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
[cry][cry][cry]
Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry]
Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh]
mateja: ” ” Prije dva dana smo pričali kad si bio off?!!! I to cijeeellloooo veeećeeer…pa bolje da si zaboravio kad si kasnije hvalio samo Zeku[sad] ” Nemoj tako pa znaš da si ti puno bolja ženska nego što će Zeko ikad biti………
Sad ne znam da li bi plakala ili se smijala[undecid]…kako sam upoznala Zeku…. onda bi samo plakala a kako vidim ovaj tvoj drugi post…ne mogu da se ne nasmijem[lol]
[emo_cool]
mateja: ” [cry][cry][cry] Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry] ” Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh]
Zato što si slab na mene ti meni ne vjeruješ[shocked]…zar nije ipak drugačije u suprotnom redu?!
[emo_cool]
”
Zato što si slab na mene ti meni ne vjeruješ[shocked]…zar nije ipak drugačije u suprotnom redu?!
Nije ,nevjerujem iz straha a simpatija i prijateljstvo nemaju oči….[cry]
mateja: ” ” Zato što si slab na mene ti meni ne vjeruješ[shocked]…zar nije ipak drugačije u suprotnom redu?! ” Nije ,nevjerujem iz straha a simpatija i prijateljstvo nemaju oči….[cry]
Po tome izgleda da ti meni nisi pravi prijatelj…a ja bila sigurna u to…ne mogu vjerovati, koliko se može čovjek prevariti u procjeni[huh]
[emo_cool]
Haha ….[cry]….što to čujem iz tvojih usta…
Svojnov9 samo mi nemoj plakati…znaš kakva sam ja zbog suza…mi smo prijatelji i ništa nas neće rastaviti[wink]
[emo_cool]
Svojnov9 samo mi nemoj plakati…znaš kakva sam ja zbog suza…mi smo prijatelji i ništa nas neće rastaviti[wink]
[rolleyes][thumbsup]
[cry][proud][cool][undecid]
Mark1 ti plačeš i zadovoljan si, sve u jednom…izgleda da si imao zanimljiv dan[proud]
[emo_cool]
mateja: ” [cry][cry][cry] Zbog ovog ću plakati cijelo noć[sad][cry] ” Šta ću kad sam slab na tebe…..[huh]
Crni sine, ali si ga opet nadrobio[smiley]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.