Ja bi voljela več sad, ali me trenutno neke stvari drže podalje…nadam se da u petom ili šestom mjesecu ako će bit neko veče okupljanje, jer bi vas neke forumaše voljela upoznati a i kad nas je više onda je i raspoloženje bolje[thumbsup]
Hebiga nikad dosta……[cry]
Daleko mi je moj Split…
Nadam se da malo provirite vidit i lipote van konobe, lipote Splita i moga djetinjstva i prve ljubavi na Kosi podno vidilice… U Splitu je lipo i kad si trizan a kad se tek zapiva na Matejuški, na zidiću litnjeg kina Doma mornarice…Ja sam Splitonostalgičar iz osme gradske…bog babina ulico i prva vidilice….[cool][rolleyes]
Daleko mi je moj Split…
Nadam se da malo provirite vidit i lipote van konobe, lipote Splita i moga djetinjstva i prve ljubavi na Kosi podno vidilice… U Splitu je lipo i kad si trizan a kad se tek zapiva na Matejuški, na zidiću litnjeg kina Doma mornarice…Ja sam Splitonostalgičar iz osme gradske…bog babina ulico i prva vidilice….[cool][rolleyes]
Mislim da se na ovo nema šta nadodat……….ostaje kolega @kozer upamćeno.Bit ćeš uvjek dobro primljen,samo navrati…[bye]
Svojnov kako je prošlo večeras? Jel’ bilo pjesme [smiley]
Je ima i druga strana,
Ovo san pročita prošlog lita na zidu moje osme gradske.
Oli su to dica ili zviri sa Marjana, a ja tija bit profa, neš ti profešije….
Splite ki put san te do grla sit, ma si mi sejedno draži neg cili svit…
Ala pijanci dojte vanka na skale i zapivajte…[thumbsup]
Svojnov kako je prošlo večeras? Jel’ bilo pjesme [smiley]
Bilo je prva liga,zahebancija,pijača i morski specijaliteti………..prekrasno..
pozdrav svima..nema danas nikoga na temi…izgleda da su lijep dan i skype sve odmamlili na druge strane….
Dobro jutro , Želim svima blistavo jutro i kafe na rivi..[thumbsup]
Na ovakvoj rivi bi i ja rado popila koju kavu[wink]
mateja: ” Ja bi voljela več sad, ali me trenutno neke stvari drže podalje…nadam se da u petom ili šestom mjesecu ako će bit neko veče okupljanje, jer bi vas neke forumaše voljela upoznati a i kad nas je više onda je i raspoloženje bolje[thumbsup] ” Hebiga nikad dosta……[cry]
A što bi ti želio[undecid]….ja živim život iz dana u dan i kad dođe nešto novo, zanimljivo[wink], mislim da treba pograbiti priliku[smiley]
A što bi ti želio[undecid]….ja živim život iz dana u dan i kad dođe nešto novo, zanimljivo[wink], mislim da treba pograbiti priliku[smiley]
To je bojim se najmanje bitno……[cry]
…ja živim život iz dana u dan i kad dođe nešto novo, zanimljivo[wink], mislim da treba pograbiti priliku[smiley]
[/b]
Držim te za riječ…