Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup] ” zeko a meni ništa ??!! šta je to ? a ja pun casha…neznam di sa njim[lol]

Octopus a što kažeš na ovo…imao si sve informacije ko i ostali, samo nisi htio vjerovat[huh]

[emo_cool]

mateja bolje da nisi…bit ćeš manje kriva kad kola odu u drugom smjeru…

Kako triba znat uskočit,tako iskočit navrime[proud][proud]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ford: ” mateja bolje da nisi…bit ćeš manje kriva kad kola odu u drugom smjeru… ” Kako triba znat uskočit,tako iskočit navrime[proud][proud]

zeko još si tu…pozdravi ekipu na okupljanju…

zeko: ” Ford: ” mateja bolje da nisi…bit ćeš manje kriva kad kola odu u drugom smjeru… ” Kako triba znat uskočit,tako iskočit navrime[proud][proud] ” zeko još si tu…pozdravi ekipu na okupljanju…

Oću Sjuzann,hvala u ime svih[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

octopus: ” mateja: ” Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup] ” zeko a meni ništa ??!! šta je to ? a ja pun casha…neznam di sa njim[lol] ” Octopus a što kažeš na ovo…imao si sve informacije ko i ostali, samo nisi htio vjerovat[huh]

mateja htio sam malo sprovocirat zeku ( što se tiče inf. …) o.k. nije se dao.! Da je to na postu izgledalo kao da kukam da se nisam stigo ukrcat sorry.Mislio sam da su ostali sa okuplj. svatili moj post pa vidim da je i nikson uzeo stvar ozbilno.

Octopus samo da se sad razumijemo[thumbsup]

[emo_cool]

Ford: ” mateja bolje da nisi…bit ćeš manje kriva kad kola odu u drugom smjeru… ” Kako triba znat uskočit,tako iskočit navrime[proud][proud]

Naravno, i u ponedjeljak će ona u blokadu, samo onu negativnu[cool]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

zeko: ” Ford: ” mateja bolje da nisi…bit ćeš manje kriva kad kola odu u drugom smjeru… ” Kako triba znat uskočit,tako iskočit navrime[proud][proud] ” Naravno, i u ponedjeljak će ona u blokadu, samo onu negativnu[cool]

Sad si me nasmijao[lol] [lol] [lol] …ja to ne vjerujem…

[emo_cool]

Alabama: ” zeko: ” Ford: ” mateja bolje da nisi…bit ćeš manje kriva kad kola odu u drugom smjeru… ” Kako triba znat uskočit,tako iskočit navrime[proud][proud] ” Naravno, i u ponedjeljak će ona u blokadu, samo onu negativnu[cool] ” Sad si me nasmijao[lol] [lol] [lol] …ja to ne vjerujem…

Poštovana kolegice, a šta će rušiti u ponedjeljak? Znaš onu rečenicu iz “Bitke na Neretvi” koja je glasila: “Prozor mora pasti” To ti vrijedi i za crobex, u ponedjeljak mora pasti. Danas smo dobili malo zobi, a u ponedjeljak opet bič. Hrvatska je to. Tu je pravilo, da nema pravila. Inače, kako si Mateja?

Malo mi je dosadno zato sam opet tu…kči je več odavno u krevetu, muž na poslu a forumaša nema jer se druže…dobro da si ti malo došao pogledati…a ja mislim da u poneddjeljak moraju fondovi ipak još malo braniti cijene ali isto tako se može dogoditi i to što si ti rekao…sve je moguče na tom tržištu[sad]

[emo_cool]

@Mateja
Neću te više gnjaviti sa burzom jer je vikend pred nama. Nego, kada ćeš opet doći u Dalmaciju?

Ja bi voljela več sad, ali me trenutno neke stvari drže podalje…nadam se da u petom ili šestom mjesecu ako će bit neko veče okupljanje, jer bi vas neke forumaše voljela upoznati a i kad nas je više onda je i raspoloženje bolje[thumbsup]

[emo_cool]

New Report

Close