Zeko hvala za info danas smo vedriji za 10000 tisuća puta…
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Ford: ” mateja,zeko….bili ste u pravo sinoč….ode vaša miljenica u gornju blokadu….. ” Zeko danas sam zaista dobre volje, a ti…[thumbsup]
Znaš da sam ja svaki dan,a danas posebno[wink][wink]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Onda častiš društvo večeras[kiss][kiss][kiss]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
A ja, ja nisam ništa pomogla….uh,[cry]
[emo_cool]
Ford,
mateja bolje da nisi…bit ćeš manje kriva kad kola odu u drugom smjeru…
Dobro ti je to razmišljanje, samo kaj ko sad više ne mogu izbrisati predhodni post[sad]
[emo_cool]
svojnov9: ” Zeko hvala za info danas smo vedriji za 10000 tisuća puta… ” A ja, ja nisam ništa pomogla….uh,[cry]
baš hvala obojici[angry] [angry]
Pa lipo se se zeko raspisa i to još jučer dok je izašlo izvješće jasno i glasno je rekao ATPL ide up i ko je htio moga je kupiti po 22xx bez problema
Vjerovatno će i njetto danas biti zadovoljan …..s vama …. kad ste tako veseli ….[tongue]
Pa lipo se se zeko raspisa i to još jučer dok je izašlo izvješće jasno i glasno je rekao ATPL ide up i ko je htio moga je kupiti po 22xx bez problema
Niksone dobro izvješće zlata vrijedi ….. pogledaj kako smo se mi na Ingri obogatili …..
[angry] [angry] [angry]
nikson: ” Pa lipo se se zeko raspisa i to još jučer dok je izašlo izvješće jasno i glasno je rekao ATPL ide up i ko je htio moga je kupiti po 22xx bez problema ” Niksone dobro izvješće zlata vrijedi ….. pogledaj kako smo se mi na Ingri obogatili ….. [angry] [angry] [angry]
[lol] [lol]