svojnov9: ” mateja: ” ” Pa trebam da se obranim njih dvojice kad se još uče u nekim stvarima…Alabama je novi učitelj[proud] ” Nismo se tako dogovorili,ja sam plah i poklonik sam matrijarhata…..,zato mora biti učiteljica.. ” Ja se volim tući šibom i zato mora biti učiteljica…..
A to možeš i sam[thumbsup]
[emo_cool]
@Njetto Aj baš ti fala,,,,sad mogu mirno poč leć,,,,,,,a tome iz Mavarčice neviruj svaku[thumbsup] Laka noć svima
Laku noć…
A šta ti znaš možda to stvarno znači to……pitaću Cromana
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” ” Pa trebam da se obranim njih dvojice kad se još uče u nekim stvarima…Alabama je novi učitelj[proud] ” Nismo se tako dogovorili,ja sam plah i poklonik sam matrijarhata…..,zato mora biti učiteljica.. ” Ja se volim tući šibom i zato mora biti učiteljica….. ” A to možeš i sam[thumbsup]
Pa ja ionako sve radim sam……[cool]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima,tebi se Mateja divim kako izlaziš na kraj sa ova dva j…..vjetra[thumbsup] ” Pa trebam da se obranim njih dvojice kad se još uče u nekim stvarima…Alabama je novi učitelj[proud] ” Ma naučili su to oni,samo što su zaboravili [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ovo ti vjerujem jer ipak malo bolje poznaješ ovu dvojicu…Zeko reci mi, da li očekuješ sutra blokadu na našoj miljenici[proud]
[emo_cool]
zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima,tebi se Mateja divim kako izlaziš na kraj sa ova dva j…..vjetra[thumbsup] ” Pa trebam da se obranim njih dvojice kad se još uče u nekim stvarima…Alabama je novi učitelj[proud] ” Ma naučili su to oni,samo što su zaboravili [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” Ovo ti vjerujem jer ipak malo bolje poznaješ ovu dvojicu…Zeko reci mi, da li očekuješ sutra blokadu na našoj miljenici[proud]
Normalno da,iako su dobre vijesti došle u krivo vrime
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima,tebi se Mateja divim kako izlaziš na kraj sa ova dva j…..vjetra[thumbsup] ” Pa trebam da se obranim njih dvojice kad se još uče u nekim stvarima…Alabama je novi učitelj[proud] ” Ma naučili su to oni,samo što su zaboravili [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” Ovo ti vjerujem jer ipak malo bolje poznaješ ovu dvojicu…Zeko reci mi, da li očekuješ sutra blokadu na našoj miljenici[proud]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [shocked]
Sve je stvar psihe.....
njetto:
”
Ja se volim tući šibom
”
A to možeš i sam[thumbsup]
Vidiš da je tako i napisao…
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
mateja: ” njetto: ” Ja se volim tući šibom ” A to možeš i sam[thumbsup] ” Vidiš da je tako i napisao…
Onda ispada Njetto…[embarass]
[emo_cool]
mateja: ” njetto: ” Ja se volim tući šibom ” A to možeš i sam[thumbsup] ” Vidiš da je tako i napisao…
Ja stvarno neznam šta ona oće, a lipo piše…..dekoncentrirana je…..[undecid]
Sve je stvar psihe.....
Zekooooooo…………..koja je to vaša miljenica i bože mi prosti zašto blokada…..na njoj….[huh]
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
zeko,
mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Dobro večer svima,tebi se Mateja divim kako izlaziš na kraj sa ova dva j…..vjetra[thumbsup] ” Pa trebam da se obranim njih dvojice kad se još uče u nekim stvarima…Alabama je novi učitelj[proud] ” Ma naučili su to oni,samo što su zaboravili [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” Ovo ti vjerujem jer ipak malo bolje poznaješ ovu dvojicu…Zeko reci mi, da li očekuješ sutra blokadu na našoj miljenici[proud] ” Normalno da,iako su dobre vijesti došle u krivo vrime
Ja se tomu nadam ali ipak ponekad i dobre vijesti nisu dovoljne[sad]
[emo_cool]