Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Vidim da sam višak pa …..

To ti je izgovor da možeš na skype[cry]

[emo_cool]

Njetto ja ću prije u krevet nego će bit odmoderiran tvoj post na tehničkoj[yawn]

Baš tako i ja ću……..[yawn]

Sve je stvar psihe.....

Usra si se …pozdravi mi Doktora….

Sve je stvar psihe.....

nije me bilo sat vrimena a vi ispisali 30 stranica…. šta bi tek bilo da su došli oni luđaci skajpaši….

Njeto šta si napisa cromanu na tehničkoj,,,,,,,,,reci mi molim te da da mogu mirno poć leč[wink]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

nije me bilo sat vrimena a vi ispisali 30 stranica…. šta bi tek bilo da su došli oni luđaci skajpaši….

bilo bi 73 stranice…..[yawn]

Sve je stvar psihe.....

Njeto šta si napisa cromanu na tehničkoj,,,,,,,,,reci mi molim te da da mogu mirno poć leč[wink]

A sad je i Svojnov9 svoje dodao, a meni se već toliko spava[huh]

[emo_cool]

svojnov9:

To ti je izgovor da možeš na skype[cry]

Nije nego me nitko ne spominje pa sam se malo štica…..[cry]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

mravak:

A sad je i Svojnov9 svoje dodao, a meni se već toliko spava[huh]

Ja ti odlično ninam[thumbsup]

Udari i ti pritisak na Vjeku da ne blokira on i kolege mu..

Dobro večer svima,tebi se Mateja divim kako izlaziš na kraj sa ova dva j…..vjetra[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Da znam na Švedskom kako se kaže: Oprosti mi pape. To ti je: Hojla lila keska tore.
A to ti je došlo od jednoga našega vlaja koji živi u Švedskoj a ima kuću u Mavarčici.I onda san ti ja na Švedskom piva oprosti mi pape…….[lol] [lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close