Njetto ja ću prije u krevet nego će bit odmoderiran tvoj post na tehničkoj[yawn]
Baš tako i ja ću……..[yawn]
Sve je stvar psihe.....
nije me bilo sat vrimena a vi ispisali 30 stranica…. šta bi tek bilo da su došli oni luđaci skajpaši….
Njeto šta si napisa cromanu na tehničkoj,,,,,,,,,reci mi molim te da da mogu mirno poć leč[wink]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Ford,
nije me bilo sat vrimena a vi ispisali 30 stranica…. šta bi tek bilo da su došli oni luđaci skajpaši….
bilo bi 73 stranice…..[yawn]
Sve je stvar psihe.....
Njeto šta si napisa cromanu na tehničkoj,,,,,,,,,reci mi molim te da da mogu mirno poć leč[wink]
A sad je i Svojnov9 svoje dodao, a meni se već toliko spava[huh]
[emo_cool]
svojnov9:
”
Vidim da sam višak pa …..
”
To ti je izgovor da možeš na skype[cry]
Nije nego me nitko ne spominje pa sam se malo štica…..[cry]
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
mravak:
”
”
A sad je i Svojnov9 svoje dodao, a meni se već toliko spava[huh]
Ja ti odlično ninam[thumbsup]
Udari i ti pritisak na Vjeku da ne blokira on i kolege mu..
Dobro večer svima,tebi se Mateja divim kako izlaziš na kraj sa ova dva j…..vjetra[thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Da znam na Švedskom kako se kaže: Oprosti mi pape. To ti je: Hojla lila keska tore.
A to ti je došlo od jednoga našega vlaja koji živi u Švedskoj a ima kuću u Mavarčici.I onda san ti ja na Švedskom piva oprosti mi pape…….[lol] [lol] [lol]
Sve je stvar psihe.....