njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked] ” Ah da još te to kuriožo proganja,…..je ste vi žene…..predvidljive ” Pa naravno da mi nije svejedno zbog Zeke, kad mu i pivu častim kad se sljedeći put vidimo[wink]
Puno ti nešto toga Zeku guraš…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
”
Puno ti nešto toga Zeku guraš…..[cool]
…a i ti…..
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
njetto: ” ” Puno ti nešto toga Zeku guraš…..[cool] ” …a i ti…..
Ma ne govorim više s njim……
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” A što ima Brentos veze sa vama… ” Slušaj on nije član nego samo simpatizer..
I ja ne želim biti član…možda samo simpatizer[undecid]
[emo_cool]
mateja: ” njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ma daaaaj, kako se Brentos ne boji……..[cool] ” A što ima Brentos veze sa vama… ” On nam svira gitaru……dobro svira pa malo zapivamo……smeta te….[cool]
O Brentosu mogu reći samo najbolje[proud]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ma daaaaj, kako se Brentos ne boji……..[cool] ” A što ima Brentos veze sa vama… ” On nam svira gitaru……dobro svira pa malo zapivamo……smeta te….[cool] ” O Brentosu mogu reći samo najbolje[proud]
Ma daj poznaš ga…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” Puno ti nešto toga Zeku guraš…..[cool] ” Ljubomoran[shocked]
Ma daaaaaaaj, ja nikad nisam ljubomoran…..ne ljutiš se
Sve je stvar psihe.....