njetto: ” Imate novi post na tehničkoj kad me odmoderira…. ” Ovo čekanje je malo predugo, sredi nešto…
Nije do mene…….da je ja bi to davno sredija…..moraću Vjeki turnit kakvo MITO….[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač”
Ma daaaaj, kako se Brentos ne boji……..[cool]
Sve je stvar psihe.....
”
Pa ja Svojnov9 već znam…možda je ipak bolje da ostanem na onom što već znam jer ponekad sa nečim novim možeš dobro da zajeb…[thumbsup]
U svemu ovome jedino spašava ono “ponekad”
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač”
Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked]
[emo_cool]
svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked]
A znamo se svi dobro nasmijat šta je je….i svaki put je sve luđe…..
Sve je stvar psihe.....
svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ma daaaaj, kako se Brentos ne boji……..[cool]
A što ima Brentos veze sa vama…
[emo_cool]
svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked]
Ah da još te to kuriožo proganja,…..je ste vi žene…..predvidljive
Sve je stvar psihe.....
A što ima Brentos veze sa vama…
Slušaj on nije član nego samo simpatizer..
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ma daaaaj, kako se Brentos ne boji……..[cool] ” A što ima Brentos veze sa vama…
On nam svira gitaru……dobro svira pa malo zapivamo……smeta te….[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked] ” Ah da još te to kuriožo proganja,…..je ste vi žene…..predvidljive
Pa naravno da mi nije svejedno zbog Zeke, kad mu i pivu častim kad se sljedeći put vidimo[wink]
[emo_cool]