Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

njetto: ” Imate novi post na tehničkoj kad me odmoderira…. ” Ovo čekanje je malo predugo, sredi nešto…

Nije do mene…….da je ja bi to davno sredija…..moraću Vjeki turnit kakvo MITO….[cool]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač”

Ma daaaaj, kako se Brentos ne boji……..[cool]

Sve je stvar psihe.....

Pa ja Svojnov9 već znam…možda je ipak bolje da ostanem na onom što već znam jer ponekad sa nečim novim možeš dobro da zajeb…[thumbsup]

U svemu ovome jedino spašava ono “ponekad”

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač”

Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked]

[emo_cool]

Hahhahaha uključit ćeš i Zeku u piz……..

svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked]

A znamo se svi dobro nasmijat šta je je….i svaki put je sve luđe…..

Sve je stvar psihe.....

svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ma daaaaj, kako se Brentos ne boji……..[cool]

A što ima Brentos veze sa vama…

[emo_cool]

Malo teže pratim jer sam i na skypu ali se borim…..

svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked]

Ah da još te to kuriožo proganja,…..je ste vi žene…..predvidljive

Sve je stvar psihe.....

A što ima Brentos veze sa vama…

Slušaj on nije član nego samo simpatizer..

njetto: ” svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ma daaaaj, kako se Brentos ne boji……..[cool] ” A što ima Brentos veze sa vama…

On nam svira gitaru……dobro svira pa malo zapivamo……smeta te….[cool]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh] ” To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač” ” Ništa u vezi Njetta nisam mislila…a što ga ti uvijek uvlačiš, zar ne možeš bez njega… ili je to možda ona nova ljubavna veza, zbog koje je Zeko žalostan[shocked] ” Ah da još te to kuriožo proganja,…..je ste vi žene…..predvidljive

Pa naravno da mi nije svejedno zbog Zeke, kad mu i pivu častim kad se sljedeći put vidimo[wink]

[emo_cool]

New Report

Close