mateja: ” ” Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol] ” Ali u troje je teže zakazat…
Je triba za jedno cijelo pružit samo trećinu,…pametno…….[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” …Svojnov je uvlakač……a ja ću sasrat i uvuč se ……[cool] ” Onda mene i ne trebate, vidim da čete se snaći vas dvojica dobro i bez mene[lol] [lol] [lol] ” A ne ti si nam isto sastojak…. ” Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol] ” Pošto Svojnova znam, najbolje je da to upoznavanje obavim sam
Pa ja Svojnov9 već znam…možda je ipak bolje da ostanem na onom što već znam jer ponekad sa nečim novim možeš dobro da zajeb…[thumbsup]
[emo_cool]
mateja: ” ” Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol] ” Ali u troje je teže zakazat…
Pa evo kad već želite u troje….tu smo več neko vrijeme sami[wink]
[emo_cool]
svojnov9: ” mateja: ” ” Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol] ” Ali u troje je teže zakazat… ” Pa evo kad već želite u troje….tu smo več neko vrijeme sami[wink]
Je ali se ne diramo…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” ” Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol] ” Ali u troje je teže zakazat… ” Pa evo kad već želite u troje….tu smo več neko vrijeme sami[wink] ” Je ali se ne diramo…..[cool]
Izgleda da si prezahtjevan ovo je ipak virtualno mjesto[lol]
[emo_cool]
Imate novi post na tehničkoj kad me odmoderira….
Ovo čekanje je malo predugo, sredi nešto…
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” ” Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol] ” Ali u troje je teže zakazat… ” Pa evo kad već želite u troje….tu smo več neko vrijeme sami[wink] ” Je ali se ne diramo…..[cool] ” Izgleda da si prezahtjevan ovo je ipak virtualno mjesto[lol]
A šta ti znaš možda izume kakve naočale pa se budemo mogli i dirat…..[cool]
Sve je stvar psihe.....
Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh]
To sed nemože desit……ili ti je to vezano za ono Njetovo “uvlakač”
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...