Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

njetto: ” mateja: ” njetto: ” njetto: ” svojnov9: ” Kako mene još uvjek moderiraju….. ” Jer si preagresivan………[lol] [lol] [lol] ” A Mateju ne, jer je Vjeko zaključija da ništa šporko neće čut iz njenih usta daljnjih 50 god……[lol] ” Istina, kad se ovdje samo može pisati a upoznao me još nije da bi mu nešto lijepo mogla reći[cool] ” Pošalji mu mail……..[rolleyes] ” Več sam par puta slala pp i pomogla da je odmoderirao neke ljude…a kad sam bila prezahtjevna, nije me htio više slušati[sad]

Pošalji njemu i meni po sliku, pa ću ga ja savjetovat, da bi mu bilo dobro,,,,,[cool]

Sve je stvar psihe.....

…Svojnov je uvlakač……a ja ću sasrat i uvuč se ……[cool]

Onda mene i ne trebate, vidim da čete se snaći vas dvojica dobro i bez mene[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

mateja: ” Istina, kad se ovdje samo može pisati a upoznao me još nije da bi mu nešto lijepo mogla reći[cool] ” Mene je upoznao pa mi nema koristiti….

Pa izgleda da više voli upoznavati ženske osobe[wink]

[emo_cool]

njetto: ” Ajde pogledajte odmoderira me….. ” [lol] [lol] [lol] ..nisam znala da možeš i ugrist…sad ću bit u strahu od upoznavanja takve osobe[cry]

Je ali nisan napisa za guzicu, jer me nebi odmoderira……..[cool]….lukav sam i ja

Sve je stvar psihe.....

[quot

Pa dobro ak je deda, inače više volim malo mlađe[rolleyes]
[/quote]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

njetto: ” …Svojnov je uvlakač……a ja ću sasrat i uvuč se ……[cool] ” Onda mene i ne trebate, vidim da čete se snaći vas dvojica dobro i bez mene[lol] [lol] [lol]

A ne ti si nam isto sastojak….

Sve je stvar psihe.....

svojnov9:

mateja: ” Istina, kad se ovdje samo može pisati a upoznao me još nije da bi mu nešto lijepo mogla reći[cool] ” Mene je upoznao pa mi nema koristiti….

Pa izgleda da više voli upoznavati ženske osobe[wink]

To mi je jedina mana još…

mateja: ” njetto: ” …Svojnov je uvlakač……a ja ću sasrat i uvuč se ……[cool] ” Onda mene i ne trebate, vidim da čete se snaći vas dvojica dobro i bez mene[lol] [lol] [lol] ” A ne ti si nam isto sastojak….

Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol]

[emo_cool]

Mateja ti si nam sol…

Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol]

Ali u troje je teže zakazat…

njetto: ” mateja: ” njetto: ” …Svojnov je uvlakač……a ja ću sasrat i uvuč se ……[cool] ” Onda mene i ne trebate, vidim da čete se snaći vas dvojica dobro i bez mene[lol] [lol] [lol] ” A ne ti si nam isto sastojak…. ” Ne želim biti sastojak jer ne volim gužve…kod trojice je jedan previše, znaći da ja ispadam[lol]

Pošto Svojnova znam, najbolje je da to upoznavanje obavim sam

Sve je stvar psihe.....

Svojnov9 opet češ morat napisati gdje i kad je sutra okupljanje jer inače će gazda sutra popi… ako niko neče doći[huh]

[emo_cool]

New Report

Close