Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Pa koliko je meni znano Svojnov9 ne laže…

….lubi te deda….

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

njetto: ” svojnov9: ” Kako mene još uvjek moderiraju….. ” Jer si preagresivan………[lol] [lol] [lol] ” A Mateju ne, jer je Vjeko zaključija da ništa šporko neće čut iz njenih usta daljnjih 50 god……[lol]

Istina, kad se ovdje samo može pisati a upoznao me još nije da bi mu nešto lijepo mogla reći[cool]

[emo_cool]

svojnov9: ” Kako mene još uvjek moderiraju….. ” Pitaj Vjeku on glava moderatora…ali znaj da ne voli previše zezanja…[sealed]

Ja mislim da će počet volit…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” njetto: ” svojnov9: ” Kako mene još uvjek moderiraju….. ” Jer si preagresivan………[lol] [lol] [lol] ” A Mateju ne, jer je Vjeko zaključija da ništa šporko neće čut iz njenih usta daljnjih 50 god……[lol] ” Istina, kad se ovdje samo može pisati a upoznao me još nije da bi mu nešto lijepo mogla reći[cool]

Pošalji mu mail……..[rolleyes]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” svojnov9: ” njetto: ” Ma daaaj…..ne mogu virovat………[cool] ” Tako će i tebi bit ” Mateja jeli ovo istina šta govori ovaj Svojnov……..[angry] ” Pa vrati se par stranica nazad i sve će ti bit jasno[cool] ” Odgovori mi direktno, jer ako mi se ne bude sviđao tvoj odgovor ja ću tebi odgovorit direktno…..[cool] ” Pa koliko je meni znano Svojnov9 ne laže… ” Odgovor nije direktan, a ja to ne volim……Nemoj mi molim te Slovenske baze,….oću čut to iz tvoje tastature……[angry]

Pa kak se može čovik tako brzo naljutit[shocked]..ogledaj se na Svojnov9, koji je cijelo večer ljubazan[proud]

[emo_cool]

mateja: ” njetto: ” njetto: ” svojnov9: ” Kako mene još uvjek moderiraju….. ” Jer si preagresivan………[lol] [lol] [lol] ” A Mateju ne, jer je Vjeko zaključija da ništa šporko neće čut iz njenih usta daljnjih 50 god……[lol] ” Istina, kad se ovdje samo može pisati a upoznao me još nije da bi mu nešto lijepo mogla reći[cool] ” Pošalji mu mail……..[rolleyes]

Več sam par puta slala pp i pomogla da je odmoderirao neke ljude…a kad sam bila prezahtjevna, nije me htio više slušati[sad]

[emo_cool]

Ajde pogledajte odmoderira me…..

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Pa koliko je meni znano Svojnov9 ne laže… ” ….lubi te deda….

Pa dobro ak je deda, inače više volim malo mlađe[rolleyes]

[emo_cool]

Njetto da li si vidio zvjezdicu[proud]

Jesam, ali nemam vrimena slavit…..[cool]

Sve je stvar psihe.....

Istina, kad se ovdje samo može pisati a upoznao me još nije da bi mu nešto lijepo mogla reći[cool]

Mene je upoznao pa mi nema koristiti….

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” svojnov9: ” njetto: ” Ma daaaj…..ne mogu virovat………[cool] ” Tako će i tebi bit ” Mateja jeli ovo istina šta govori ovaj Svojnov……..[angry] ” Pa vrati se par stranica nazad i sve će ti bit jasno[cool] ” Odgovori mi direktno, jer ako mi se ne bude sviđao tvoj odgovor ja ću tebi odgovorit direktno…..[cool] ” Pa koliko je meni znano Svojnov9 ne laže… ” Odgovor nije direktan, a ja to ne volim……Nemoj mi molim te Slovenske baze,….oću čut to iz tvoje tastature……[angry] ” Pa kak se može čovik tako brzo naljutit[shocked]..ogledaj se na Svojnov9, koji je cijelo večer ljubazan[proud]

E tu san te čeka,…Svojnov je uvlakač……a ja ću sasrat i uvuč se ……[cool]

Sve je stvar psihe.....

Ajde pogledajte odmoderira me…..

[lol] [lol] [lol] ..nisam znala da možeš i ugrist…sad ću bit u strahu od upoznavanja takve osobe[cry]

[emo_cool]

New Report

Close