Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

njetto: ” Ma daaaj…..ne mogu virovat………[cool] ” Tako će i tebi bit

Mateja jeli ovo istina šta govori ovaj Svojnov……..[angry]

Sve je stvar psihe.....

Spašavaj Njetto Mateja se na mene ljuti i nešljivi me 5%

Svojnov9 pa sa kime pričaš cijelo večer…Njetto je tek došao…[sad]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” Helloooooo……[cool] ” Ko nam je to došao[huh]…četvrta zvjezdica se već smiješi[rolleyes] ” Šta je ljubomorna si….aa…[cool] ” Nemam bit za šta[lol] ali sam se danas dobro nasmijala tvome postu na tehničkoj…[lol] ” Aj pogledaj sad novi je na temi…….[lol] ” Nisi se još dovoljno potrudio da bi dobio zvijezdice i ne bi bio više moderiran[rolleyes]

Ja sam…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

svojnov9: ” njetto: ” Ma daaaj…..ne mogu virovat………[cool] ” Tako će i tebi bit ” Mateja jeli ovo istina šta govori ovaj Svojnov……..[angry]

Pa vrati se par stranica nazad i sve će ti bit jasno[cool]

[emo_cool]

Kako mene još uvjek moderiraju…..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

njetto: ” svojnov9: ” njetto: ” Ma daaaj…..ne mogu virovat………[cool] ” Tako će i tebi bit ” Mateja jeli ovo istina šta govori ovaj Svojnov……..[angry] ” Pa vrati se par stranica nazad i sve će ti bit jasno[cool]

Odgovori mi direktno, jer ako mi se ne bude sviđao tvoj odgovor ja ću tebi odgovorit direktno…..[cool]

Sve je stvar psihe.....

Jer si preagresivan………[lol] [lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” svojnov9: ” njetto: ” Ma daaaj…..ne mogu virovat………[cool] ” Tako će i tebi bit ” Mateja jeli ovo istina šta govori ovaj Svojnov……..[angry] ” Pa vrati se par stranica nazad i sve će ti bit jasno[cool] ” Odgovori mi direktno, jer ako mi se ne bude sviđao tvoj odgovor ja ću tebi odgovorit direktno…..[cool]

Pa koliko je meni znano Svojnov9 ne laže…

[emo_cool]

Njetto da li si vidio zvjezdicu[proud]

[emo_cool]

svojnov9: ” Kako mene još uvjek moderiraju….. ” Jer si preagresivan………[lol] [lol] [lol]

A Mateju ne, jer je Vjeko zaključija da ništa šporko neće čut iz njenih usta daljnjih 50 god……[lol]

Sve je stvar psihe.....

Pitaj Vjeku on je glava moderatora…ali znaj da ne voli previše zezanja…[sealed]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” svojnov9: ” njetto: ” Ma daaaj…..ne mogu virovat………[cool] ” Tako će i tebi bit ” Mateja jeli ovo istina šta govori ovaj Svojnov……..[angry] ” Pa vrati se par stranica nazad i sve će ti bit jasno[cool] ” Odgovori mi direktno, jer ako mi se ne bude sviđao tvoj odgovor ja ću tebi odgovorit direktno…..[cool] ” Pa koliko je meni znano Svojnov9 ne laže…

Odgovor nije direktan, a ja to ne volim……Nemoj mi molim te Slovenske baze,….oću čut to iz tvoje tastature……[angry]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close