Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” Mnogo će naučit…ne baš o burzi ali da novac ipak nije sve u životu[cool] ” Bravo Matejice….,uz tebe sam…

Bar jedan[thumbsup]

[emo_cool]

pego: ” Ma nije greda. A di je sutra ? ” Prijatelju u Calipsa u 19 00

care hvala.
Ako ne sutra bit će prilika.
Jebiga žena mi je na putu sa auton al rješit ću nešta

Muke ti ježove !

Alabama: ” mateja: ” Alabama zaboravio si na objašnjenje[wink]…a sad sam se ja spetljala sa vašim dugim riječima[huh] Ups malo sam bila prekasna[embarass] ” Nažalost, nisam imao čast upoznati te. Nadam se da ćemo to ispraviti?[pray] ” Ma jednom čemo valjda i to ispraviti…[thumbsup]

Naravno. Stojim ti na raspolaganju[thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

mateja: ” Svojnov9 ti trebaš sad učit[wink] ” E kad,pa Mateja ja to i želim samo tražim učiteljicu….[cry]

A kako sad to, Alabama ti se ponudio i još prijatelj ti je a ti nisi zadovoljan i želiš učiteljicu…stvarno si zahtjevna osoba[huh]

[emo_cool]

mateja: ” Alabama: ” mateja: ” Alabama zaboravio si na objašnjenje[wink]…a sad sam se ja spetljala sa vašim dugim riječima[huh] Ups malo sam bila prekasna[embarass] ” Nažalost, nisam imao čast upoznati te. Nadam se da ćemo to ispraviti?[pray] ” Ma jednom čemo valjda i to ispraviti…[thumbsup] ” Naravno. Stojim ti na raspolaganju[thumbsup]

Držim te za riječ i nadam se da će to bit jednom u kratkom vremenu…kod nas kažu da snijeg neče više padati, a tko to još vjeruje u ta čudna vremena[undecid]

[emo_cool]

care hvala.
Ako ne sutra bit će prilika.
Jebiga žena mi je na putu sa auton al rješit ću nešta

Moraš doć jer će ti ubrzo biti i veliki skup …..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

A kako sad to, Alabama ti se ponudio i još prijatelj ti je a ti nisi zadovoljan i želiš učiteljicu…stvarno si zahtjevna osoba[huh]

Ma nisam ali taki kriterij…

Držim te za riječ i nadam se da će to bit jednom u kratkom vremenu…kod nas kažu da snijeg neče više padati, a tko to još vjeruje u ta čudna vremena[undecid]

Jel to meni?

pego: ” care hvala. Ako ne sutra bit će prilika. Jebiga žena mi je na putu sa auton al rješit ću nešta ” Moraš doć jer će ti ubrzo biti i veliki skup …..

čim budem moga, nije greda
kad buden opet motoriziran.

A ekipa sda vas lipo pozdravljan!
[thumbsup]

Muke ti ježove !

mateja: ” Držim te za riječ i nadam se da će to bit jednom u kratkom vremenu…kod nas kažu da snijeg neče više padati, a tko to još vjeruje u ta čudna vremena[undecid] ” Jel to meni?

Mislim da sa snijegom ipak ti nemaš ništa…kod nas svaki dan malo snježi ko da smo usred zime[angry] a ja čekam sunce i lijeto za dolazak na more[proud]

[emo_cool]

Mislim da sa snijegom ipak ti nemaš ništa…kod nas svaki dan malo snježi ko da smo usred zime[angry] a ja čekam sunce i lijeto za dolazak na more[proud]

Zato dođi dolje ovdje je skoro uvik sunce……čekamo

Helloooooo……[cool]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close