Alabama: ” svojnov9: ” mateja: ” ” Ja se tako veselila a sad vidim da neče bit ništa[sad]…ipak sam mislila da si dobar momak[huh] ” Bem ti šta si me sad krivo shvatila…. ” Crni sine, pa jesam te učio kavalirštini. Evo već si se sav spetljao[lol] Moraću ja to objasniti cijenjenoj kolegici[rolleyes] ” [lol] [lol] [lol]
Cijenjena kolegice! Kolega (a i moj prijatelj) Svojnov, nije ništa vulgarno mislio. U duši je jako dobar[lol] pa te ovim putem molim da mu oprostiš na njegovu neiskustvu u komunikaciji žena – muškarac. Uz moju pomoć on će to savladati. Inače, kako si ti, Mateja?
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Alabama zaboravio si na objašnjenje[wink]…a sad sam se ja spetljala sa vašim dugim riječima[huh]
Ups malo sam bila prekasna[embarass]
[emo_cool]
svojnov9:
”
pego: ” sutra teško ” Svaki petak smo ti na okupljanju tako kad navratiš dobro došao a gdje je okupljanje na dan prije ti je objavljeno na ovoj temi…”
Ako će pronaći kad se mi tako zezamo i post od gazde se nigdje više ne vidi[rolleyes]
U tome i je bit neka čita naše konstruktivne postove….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
pego,
Ma nije greda.
A di je sutra ?
Prijatelju u Calipsa u 19 00
Alabama zaboravio si na objašnjenje[wink]…a sad sam se ja spetljala sa vašim dugim riječima[huh] Ups malo sam bila prekasna[embarass]
Nažalost, nisam imao čast upoznati te. Nadam se da ćemo to ispraviti?[pray]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Cijenjena kolegice! Kolega (a i moj prijatelj) Svojnov, nije ništa vulgarno mislio. U duši je jako dobar[lol] pa te ovim putem molim da mu oprostiš na njegovu neiskustvu u komunikaciji žena – muškarac. Uz moju pomoć on će to savladati. Inače, kako si ti, Mateja?
Kad bi ja imala takve prijatelje![proud]
A ja sam ovisno o danu…a na burzi mi cvatu ruže[rolleyes] jer sam u dionicama…
[emo_cool]
mateja: ” svojnov9: ” pego: ” sutra teško ” Svaki petak smo ti na okupljanju tako kad navratiš dobro došao a gdje je okupljanje na dan prije ti je objavljeno na ovoj temi…” Ako će pronaći kad se mi tako zezamo i post od gazde se nigdje više ne vidi[rolleyes] ” U tome i je bit neka čita naše konstruktivne postove….
Mnogo će naučit…ne baš o burzi ali da novac ipak nije sve u životu[cool]
[emo_cool]
”
Nažalost, nisam imao čast upoznati te. Nadam se da ćemo to ispraviti?[pray]
Ohhhhoooooohoooo počeli smo nisko….
mateja: ” Alabama zaboravio si na objašnjenje[wink]…a sad sam se ja spetljala sa vašim dugim riječima[huh] Ups malo sam bila prekasna[embarass] ” Nažalost, nisam imao čast upoznati te. Nadam se da ćemo to ispraviti?[pray]
Ma jednom čemo valjda i to ispraviti…[thumbsup]
[emo_cool]
Alabama: ” ” Nažalost, nisam imao čast upoznati te. Nadam se da ćemo to ispraviti?[pray] ” Ohhhhoooooohoooo počeli smo nisko….
Svojnov9 ti trebaš sad učit[wink]
[emo_cool]
Mnogo će naučit…ne baš o burzi ali da novac ipak nije sve u životu[cool]
Bravo Matejice….,uz tebe sam…
Svojnov9 ti trebaš sad učit[wink]
E kad,pa Mateja ja to i želim samo tražim učiteljicu….[cry]