mateja: ” Tek se upoznajemo a ti već o prevari[shocked] ” Ma šta čekat kad ti je nešto prirođeno kad tad će izaći na vidjelo….
Ja se tako veselila a sad vidim da neče bit ništa[sad]…ipak sam mislila da si dobar momak[huh]
[emo_cool]
Alabama: ” Na mene, prijatelju? Pa za 40 dana biti ću djed[proud] ” E ali mi djeluješ opasno……
Nemoj tako…..uplašićeš Mateju, pa neće htjeti upoznati moju malenkost[cry]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
pego: ” nikome ne broin čaše. ako si negdi oko šibenika navrati ” Moga si za početak ti svratiti do Splita ,mi svaki petak u 19 sati se sastajemo i mislim da bi bio super zadovoljan viruj mi…
sutra teško
Muke ti ježove !
”
Ja se tako veselila a sad vidim da neče bit ništa[sad]…ipak sam mislila da si dobar momak[huh]
Bem ti šta si me sad krivo shvatila….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
svojnov9: ” Alabama: ” Na mene, prijatelju? Pa za 40 dana biti ću djed[proud] ” E ali mi djeluješ opasno…… ” Nemoj tako…..uplašićeš Mateju, pa neće htjeti upoznati moju malenkost[cry]
Mene je teško uplašiti a i djecu jako volim, tako da imam još jedan argumenat više da te upoznam[smiley]
[emo_cool]
pego,
svojnov9: ” pego: ” nikome ne broin čaše. ako si negdi oko šibenika navrati ” Moga si za početak ti svratiti do Splita ,mi svaki petak u 19 sati se sastajemo i mislim da bi bio super zadovoljan viruj mi… ” sutra teško
Ovo je najvažnije[wink]
[emo_cool]
mateja: ” ” Ja se tako veselila a sad vidim da neče bit ništa[sad]…ipak sam mislila da si dobar momak[huh] ” Bem ti šta si me sad krivo shvatila….
Crni sine, pa jesam te učio kavalirštini. Evo već si se sav spetljao[lol] Moraću ja to objasniti cijenjenoj kolegici[rolleyes]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
svojnov9: ” mateja: ” ” Ja se tako veselila a sad vidim da neče bit ništa[sad]…ipak sam mislila da si dobar momak[huh] ” Bem ti šta si me sad krivo shvatila…. ” Crni sine, pa jesam te učio kavalirštini. Evo već si se sav spetljao[lol] Moraću ja to objasniti cijenjenoj kolegici[rolleyes]
[lol] [lol] [lol]
[emo_cool]
pego,
sutra teško
Svaki petak smo ti na okupljanju tako kad navratiš dobro došao a gdje je okupljanje na dan prije ti je objavljeno na ovoj temi…
Alabama:
”
svojnov9: ” mateja: ” ” Ja se tako veselila a sad vidim da neče bit ništa[sad]…ipak sam mislila da si dobar momak[huh] ” Bem ti šta si me sad krivo shvatila…. ” Crni sine, pa jesam te učio kavalirštini. Evo već si se sav spetljao[lol] Moraću ja to objasniti cijenjenoj kolegici[rolleyes]
”
[lol] [lol] [lol]
Vidi kako gušta u mojoj nevolji…
pego: ” sutra teško ” Svaki petak smo ti na okupljanju tako kad navratiš dobro došao a gdje je okupljanje na dan prije ti je objavljeno na ovoj temi…
Ako će pronaći kad se mi tako zezamo i post od gazde se nigdje više ne vidi[rolleyes]
[emo_cool]
pego: ” sutra teško ” Svaki petak smo ti na okupljanju tako kad navratiš dobro došao a gdje je okupljanje na dan prije ti je objavljeno na ovoj temi…
Ma nije greda.
A di je sutra ?
Muke ti ježove !