Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh] ” Pa kad me je sram……..bem ti neiskustvo.. ” Onda bi trebao reći da češ mi reći u četiri oči[proud] ” To , to sam ti upravo htio reći…..[thumbsup]

Pa razumijemo se mi dobro…svaki put malo bolje, bolje i da ne pomislim što bi moglo bit na kraju[rolleyes]

[emo_cool]

Alabama pozdrav i tebi[smiley]…rijetko navratiš u naše društvo, a za pivu bi rekla da je istina[wink]

Ma kakvo pivo….,samo u jubav vjerujem….[proud]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Pa razumijemo se mi dobro…svaki put malo bolje, bolje i da ne pomislim što bi moglo bit na kraju[rolleyes]

Uuufffff šta ti je pametna žena…….ali kako te onda prevarit….[undecid]

Alabama pozdrav i tebi[smiley]…rijetko navratiš u naše društvo, a za pivu bi rekla da je istina[wink]

Da, istina, premalo sam tu, zanemario sam vas i ispričavam se[pray] A ono u 4 oka i bez svjedoka bi ga tek zbunilo, počeo bi mucati, izvlačiti se kako mu je grlo suho i sl.[smiley]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

mateja: ” ” Pa razumijemo se mi dobro…svaki put malo bolje, bolje i da ne pomislim što bi moglo bit na kraju[rolleyes] ” Uuufffff šta ti je pametna žena…….ali kako te onda prevarit….[undecid]

Tek se upoznajemo a ti već o prevari[shocked]

[emo_cool]

Svojnov, crni sine, pozdrav i tebi[thumbsup]

mateja: ” Alabama pozdrav i tebi[smiley]…rijetko navratiš u naše društvo, a za pivu bi rekla da je istina[wink] ” Da, istina, premalo sam tu, zanemario sam vas i ispričavam se[pray] A ono u 4 oka i bez svjedoka bi ga tek zbunilo, počeo bi mucati, izvlačiti se kako mu je grlo suho i sl.[smiley]

Pa to je on meni jednom več predložio tako da ga držim za rijeć, samo problem če bit na okupljanju jer će bit malo više oči nego samo četiri[lol]

[emo_cool]

mateja:

Da, istina, premalo sam tu, zanemario sam vas i ispričavam se[pray] A ono u 4 oka i bez svjedoka bi ga tek zbunilo, počeo bi mucati, izvlačiti se kako mu je grlo suho i sl.[smiley]

Eto ti na uz pametnu ženu sad imamo i pametnog momka….,sad sam ljubomoran…

Tek se upoznajemo a ti već o prevari[shocked]

Ma šta čekat kad ti je nešto prirođeno kad tad će izaći na vidjelo….

Alabama: ” mateja: ” Alabama pozdrav i tebi[smiley]…rijetko navratiš u naše društvo, a za pivu bi rekla da je istina[wink] ” Da, istina, premalo sam tu, zanemario sam vas i ispričavam se[pray] A ono u 4 oka i bez svjedoka bi ga tek zbunilo, počeo bi mucati, izvlačiti se kako mu je grlo suho i sl.[smiley] ” Eto ti na uz pametnu ženu sad imamo i pametnog momka….,sad sam ljubomoran…

Na mene, prijatelju? Pa za 40 dana biti ću djed[proud]

Pa to je on meni jednom več predložio tako da ga držim za rijeć, samo problem če bit na okupljanju jer će bit malo više oči nego samo četiri[lol]

Hahahaha stvarno si ispaljena….[thumbsup]

Na mene, prijatelju? Pa za 40 dana biti ću djed[proud]

E ali mi djeluješ opasno……

New Report

Close